2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

149 بازدید | 19 پست

انتخاب رشته ای که میگن مرداد میتونیم انجام بدیم برااساس رتبمونه یانه خودمون جاهایی که میخایم بریمو باید بزنیم اگه رتبمون خوب نشه میتونیم انتخاب رشته کنیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی رتبت بیاد تو کارنامه میزنه که دانشگاه های دولتی و فرهنگیان و ...مجاز به انتخاب رشته شدی یا نه بعد که دیدی به امید خدا مجاز شدی اون رشته ها و دانشگاه هایی که دوست داری رو انتخاب میکنی اگه مثلا خدایی نکرده دولتی مجاز نشی میتونی غیرانتفاعی و پیام نور انتخاب کنی یا دولتی بدون کنکور (صرفا با سوابق تحصیلی)انتخاب کنی 

اگه رتبت بالا بود اما مجاز شده بودی رشته هایی که دوست داری حتما انتخاب کن نگو رتبم بالاست انتخاب نمیکنم

اما اینو یادت باشه هر رشته ای خواستی انتخاب کنی مطمئن باش دوسش داری و اگه اونو قبول بشی میری 

و طبق علاقت و ترجیحت انتخاب کن مثلا من ترجیحم بین هوشبری و مامایی اول هوشبری دوست دارم بعد مامایی و به همین ترتیب

اگه سوال داشتی بپرس

من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش...  
عزیزم وقتی رتبت بیاد تو کارنامه میزنه که دانشگاه های دولتی و فرهنگیان و ...مجاز به انتخاب رشته شدی ی ...

دولتی بدون کنکورم مگه هست؟؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
دولتی بدون کنکورم مگه هست؟؟

رشته های تاپ قطعا نیست اما خیلی رشته ها هست که خوبن 

خوبیش اینه مثلا تجربی باشی میتونی از رشته های بدون کنور انسانی و هنر و ....هم انتخاب کنی

من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش...