2777
2789

ببین حقوق رو با روان و تربیتی گذاستی یچیزیه بین زمین و آسمون...مثلا میگفتی بین مشاوره تربیتی و روان کدوم؟؟ من روان شناسیو بهت پیشنهاد میکردم چون مادر اون دو تا رشته دیگ هست

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحت هیچ شرایطی حقوق در پیام نور خوب نیست اینو بعدا که فارغ التحصیل شی و داوطلب ازمون وکالت و ارشد دکتری‌و قضاوت وسردفتری بشی متوجه میشی ، چون بار سنگین مطالعه‌و فهم کلمات قلمبه حقوقی با خوده تو هست و سایر دانشگاه ها بخاطر تدریسشون متوجه میشی و برای اینده کارت لااقل راحت تره ،من خودم دانشجوی ارشد حقوقم وظیفم بود بگم بهت

من خودم پیام نور خوندم ولی

روانشناسی توی پیام نور خیلی خوبه وشرایط شغلیشم خوبه اگر متولد۷۷ ب بعد هستین ک پیشنهاد میکنم حتما فرهنگیلن انتخاب کن ک امسال پیام نورم قراره جذب کنه

برای فرج آقا صاحب الزمان (عج‌‌‌) صلوات🌹🌹🌹کاربر قدیمی