2777
2789
عزیزم انشالله موفق باشی . برا درسای مشاوره روان تربیتی بازدهی خوبی داره پ نور اما مهندسیا حقوقا من ...

قربونت عزیزم همچنین ،درسته بعضی رشته ها تو پیام نور زجر کش شدنه خوندنش به خود دانشجو بیشتر آسیب میرسه ،ولی بعضی رشته ها نرمال تر هست خوددانشجو هم راحت تر میتونه بگذرونه

روان شناسی

ترم چندید؟چند واحد پاس شدید؟منم روانشناسیم نمیدونید چند واحد هست کلا؟من ترم ۳ هستم ۷۰ واحد پاس کردم تا الان

ترم تابستون برمیداری؟

من بچه کوچیک دارم همش میگم کاش زودتر تموم میشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترم چندید؟چند واحد پاس شدید؟منم روانشناسیم نمیدونید چند واحد هست کلا؟من ترم ۳ هستم ۷۰ واحد پاس کردم ...

من ترم ۴ هستم ۹۸ واحد پاس کردم.

باید ۱۴۰ واحد کلا پاس بشی 

من تابستونی برمیدارم ۲۴ واحدی هم برمیدارم

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
من ترم ۴ هستم ۹۸ واحد پاس کردم. باید ۱۴۰ واحد کلا پاس بشی  من تابستونی برمیدارم ۲۴ واحدی هم ب ...

منم تابستون حتما برمیدارم

پس ۷۰تا دیگه دارم تا تموم بشم

ای خدا  

با بچه واقعا سخته

منم تابستون حتما برمیدارم پس ۷۰تا دیگه دارم تا تموم بشم ای خدا     با بچه واقعا سخته

منم بچه دارم ...کاملا درکت میکنم 

انشالله راحت میشی...تموم میشه زود

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
منم بچه دارم ...کاملا درکت میکنم  انشالله راحت میشی...تموم میشه زود

ان شالله

تو مجازی امار ها و سختی هاشو برداشتم با زبان و متون۱

ولی متون ۲رو هنوز برنداشتم

کاش تابستون ارائه بشه متون ۲ روبردارم

زبانم ضعیفه نگرانشم

ان شالله تو مجازی امار ها و سختی هاشو برداشتم با زبان و متون۱ ولی متون ۲رو هنوز برنداشتم کاش تابس ...

من یه لیست ارائه از درسای روان دارم بذار ببینم پیدا میکنم برات بفرستم

اگه این درست باشه متون ۲هم میشه برداشت وای خداکنه بشه.مرررسی

نوشته احتمالی ولی همیشه همیناس..

نه عزیزم کی گفته بده🙁من خودم چندسال پیش پیام نور بودم، حضوری بود همه چیزم عالی بود، تازه میگن بچه های پیام نور ارشد رو بیشتر قبول میشن، خداییش راست بود من ارشد قبول شدم دانشگاه یزد اما چون ازدواج کردم نمی‌تونستم برم 

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
دقیقا اینو من اول تایپکم گفتم قبول ندارن ی عده انقد سختی داره ک طرف میخونه هرجور شده   ...

عزیزم من خیلی دوس دارم برم دانشگاه پیام نور بدون کنکور میشه شرکت کرد امسال؟ مثلا اشناهاتون چی خوندن که معلمی قبول شدن ؟ الان ۲۴ سالمه دیرشده بنظرت؟