2777
2789

اعتبار مدرک رو بذارید کنار ...

کسی ک تلاش کنه زحمت بکشه حتما به اون چیزی ک حقش هست میرسه ...

اگر پیام نور بد باشه و معتبر نباشه پس چرا الان باید این دانشگاه وجود داشته باشه و سالانه این همه پذیرش داشته باشه...

شنونده باید عاقل باشه

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
خنده نداره عزیزم حتما اون زمان که شما رفتین اینجوری بوده الان شرایط فرق کرده و ازاد بعد دولتی معتبر ...

والا بخدا هست😐 شما سرچ کن دانشگاه آزاد علوم تحقیقات آزاد کرج آزاد .‌‌‌‌‌ ..همشون از نظر بهره علمی و اساتید با دولتی برابرن 

تمام استادای آزاد اساتید دانشگاه دولتی ام هستن 

همشون از نظر علمی تو آسیا رتبه دارن 

فقط هزینشون بالاس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خنده نداره عزیزم حتما اون زمان که شما رفتین اینجوری بوده الان شرایط فرق کرده و ازاد بعد دولتی معتبر ...

دانشگاه آزاد الان س سال نمیشه ک دانشجو بدون کنکور برمیداره در صورتی ک پیام نور از اول بدون کنکور بود 

بد نیست ولی برای همه رشته ها هم خوب نیست! من رو دوره کارشناسی که دانشگاه روزانه حقوق شهر دیگه قبول شدم اجازه ندادن برم و فرستادنم پیام نور حقوق و هزار بار خودمو لعنت میفرستم چرا پافشاری نکردم همون روزانه برم شهردیگهمن هفت ترم درس خوندم‌چشمام ضعیف تر شد استاد واسه خودشون میرن میان زورشون میومد جوابمو بدن بقیه رو نمیدونم‌ولی منکه از پیام نور زده هستم اما برای ارشد با چندوکیل سطح بالا حرف زدم گفتن اگر برای ادامه تحصیل میخوای نرو دیگه پیام نور یا روزانه یا آزاد ، ،الان تو ارشد میبینم استاد وقتی درس میده وقتی با دانشجو داره تبادل اطلاعات میکنه چه لذت بخشه،ولی پیام نور تمام بار یادگیری روخودته، رشته های آسونتر برو ولی حقوق من بودم این تجربه مسخره برام رقم خورد که اتفاقا تو تاپیک اخرمم نوشتم چندروز پیش همین قضیه رو ،برای حقوق وقتی تموم میشه کارت دوبار کاری میشه درسارو وقتی خوب نفهمیده باشی مجبوری بری کلاسای حقوقی ازمونی شرکت کنی از ما به شما گفتن اگر صرف مدرک میخوای برو پیام نور اگر‌هدفت شرکت تو ازمونای حقوقی هست توصیه نمیکنم اون زمان توگوش منم میخوندن حقوق فرق نداره چه دانشگاهی باشه همه جا یک‌چیز تدریس میکنن درصورتی که دیدم همچین چیزی نبود بیشتر خودخوان بود

اره والا 😐 گفتن پیام نور یرخیه آموزش مجازیه نمیدونم چیه چیه امتحانش فلانه استاداش فلانن  دوست ...

پریدن نیست عزیزم من در کمال آرامش دارم دوستمون رو راهنمایی میکنم ...

من خودم آزاد خوندم نمیگم بد بود استاد جزوه میداد میگف از همین امتحانه حتی یه و جابجا نمیکرد ...دو ترم خوندم واقعا نداشتم شهریه بپردازم و انصراف دادم ...الان پ نور چون شاغلم و خودم دارم شهریه میدم برام راحتتره از بابت مدرکش خ تحقیق کردم ...

و دوست دارم دوستمون یا هر کس ک بعدنا این پیام ها رو میبینه باعث نشه ب غلط تصمیم بگیره

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

اتفاقا سخت رین رفرنسها بهشون تدریس میشه نسبت به دانشگاههای دولتی و من خواهرم مدرک مهندسی اونجا رو داره و همه دوست هاش به مدارج بالا رسیدن توی شعلهاشون و موفقترینن نسبت به الباقی اشناهامون که از دانشگاههای دیگه فارع التحصیل شدن!

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
بد نیست ولی برای همه رشته ها هم خوب نیست! من رو دوره کارشناسی که دانشگاه روزانه حقوق شهر دیگه قبول ش ...

من کاملا باهاتون موافقم برای رشته های حقوق و سختتر اصلا پیام نور نخونید بهتره ...بعنوان کسی ک داره پیام نور میخونه بهتون میگم...کلا دیام نور میگن دانشجو بیشتر باید زحمت بکشه و بار اصاگلی رو دوش خودش هست...یجورایی خودکفا میشی

پریدن نیست عزیزم من در کمال آرامش دارم دوستمون رو راهنمایی میکنم ... من خودم آزاد خوندم نمیگم بد بو ...

یا خدا ، تو چغدر خوش شانس بودی تروخدا بگو آزاد کجا بودی انتقالی بگیرم برم اونجا 

من روانشناسی آزادم 

بخدا همین پری روز رفتم ی کتاب هزار صفحه ای بدون حذفی امتحان دادم عکس کتابشم ببینی خوف میکنی 

تمام بچه ها دارن مینالن از سختی درست و اساتید سخت گیری 

تازه دوستان ک حقوق هستن بد تر از ما 

شما شانس ب این خوبی تو آزاد داشتی میگی بده 

بخدا معدل ترمم میشه۱۵ از ذوق نمیدونم چیکار کنم

اتفاقا سخت رین رفرنسها بهشون تدریس میشه نسبت به دانشگاههای دولتی و من خواهرم مدرک مهندسی اونجا رو دا ...

دقیقا

اینو من اول تایپکم گفتم

قبول ندارن ی عده

انقد سختی داره ک طرف میخونه هرجور شده

و این سخت بودنش ب نفعشه موقع ازمون و استخدامی

چون سرسری نبوده چون خودش بوده و خودش

ما خیلی استاد داریم ت فامیل

گفتن فک کن پیام نور ی جزیرس   تکو تنهای باید تلاش کنی ب ادامه زندگیت 

سخته ولی چون خیلی میخونی یاد بگیری ‌تو استتخدام راحتری با ازمون ..

مثالشو دوس داشتم

الانم ب چشم میبینم 

چارتا معلم از پیام نور داریم

دوتا حقوق ک کارم میکنننن

و خیلیای دیگ

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یا خدا ، تو چغدر خوش شانس بودی تروخدا بگو آزاد کجا بودی انتقالی بگیرم برم اونجا  من روانشناسی ...

آها متوجه شدم جریان چیه 

من فک کردم با ی پیام نوریه کارکشته ک ۷_۸ سال پیش استخدامی داده و قبول نشده بحث میکنم..

نکو با یه دانشجوی دانشگاه آزاد طرفم ...

موفق باشی عزیزم دیگ ریپ نمیزنم 😏

من کاملا باهاتون موافقم برای رشته های حقوق و سختتر اصلا پیام نور نخونید بهتره ...بعنوان کسی ک داره پ ...

دقیقا هنوز یادم نمیره شبای امتحان اشک میریختم ومیخوندم، مخصوصا درس آیین دادرسی مدنی ، هزار بار خودمو لعنت کردم هنوزم لعنت میکنم که چرا وقتی روزانه حقوق قبول شدم پافشاری نکردم و بخاطر حرف اطرافیان که توگوش پدرم میخوندن که دخترنباید راه دور بره اصلا مگه دانشگاه هاچه فرقی دارن باهم اون درسی که اونجا میدن اینجاهم میدن مغز باباموکامل شستن و فرستاد همین پیام نور، حالا تو ارشد وقتی استاد داره درس میده به جونم میشینه و بارها به بابام گفتم از اونایی‌که‌مغزتو‌شستن نمیگذرم چون عذاب کشیدم تا تموم شد چشمام ضعیف تر شد چون بار خودن‌روی دوش خودم‌بود اونم درسایی مثل مدنی، جزا آیین دادرسی مدنی ،اینا باید ریز به ریز تدریس شه ولی من خودمو به دوش کشیدم،آخر سرم رفتم چندکلاس ازمونی تا راه افتادم قشنگ دوبار کاری شد درنهایتم وکیلایی که میشناختم خودشونم استاد دانشگاه بودن گفتن برای ارشد دکتری یا سراسری روزانه برو یا آزاد سمت غیرانتفاعی و پیام نور نرو ،البته که من زده شدم از سیستم پیام نور و دیگه نمیرم سمتش چون تجربه خیلی بدی پیدا کردم

پریدن نیست عزیزم من در کمال آرامش دارم دوستمون رو راهنمایی میکنم ... من خودم آزاد خوندم نمیگم بد بو ...

اینا فقط مال این ترمه 

تازه از بقیش ک ۳۰۰ صفحه ای بود دیگ عکس نگرفتم خخخخ بنظرم ی لقمه میخوری صد بار شکر کن بابت شانس خوبت

دقیقا هنوز یادم نمیره شبای امتحان اشک میریختم ومیخوندم، مخصوصا درس آیین دادرسی مدنی ، هزار بار خودمو ...

عزیزم انشالله موفق باشی .

برا درسای مشاوره روان تربیتی بازدهی خوبی داره پ نور اما مهندسیا حقوقا من باهاشون برخورد داشتم بشدت مینالن