2777
2789
دیگ الان تو استخدامیا ب مدرک نگاه نمیکنن عملکرد تو آزمون و مصاحبه ملاک هست

دقیقا

مگ میشه تو ازمون خوب بخونی قبولت نکنن و ملاک فقط دانشگات باشه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مدرکش خیلی معتبر نیست تا جایی ک ب ما میگفتن موقع استخدام  حالا نمیدونم والا

۵نفر اشناهای ما با مدرک پیام نور الان معلم ابتدای هستن.تو استداخمی رتبه اینا مهمه.مدرکو کار ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ما اینجوری گفتن همون اول گفتن پیام نور کسی قبول نمیکنن فقط آزاد و دولتی 

عزیزم الان تو استخدامیا مدرک پیام نور دولتی محسوب میشه و بالاتر از ازاده یه تحقیقی بکنی متوجه میشی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
ب ما اینجوری گفتن همون اول گفتن پیام نور کسی قبول نمیکنن فقط آزاد و دولتی 

من دور و بر آشنا زیاد دارم با پ نور الان استخدامن

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
دقیقا مگ میشه تو ازمون خوب بخونی قبولت نکنن و ملاک فقط دانشگات باشه

یه زمانی اعتبار مدرک مهم بود .

اما الان فقط تو اون لحظه عملکردت مقایسه میشه 

نمره علمی خوب تو کارنامه و تسلط بالا تو مصاحبه و تمام...

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
چون پذیرش بالایی داره و تعداد زیادی پیام نور قبول میشن یکمم سخته داخل دانشگاه پیام نور درس خوندن ان ...

من همسرم ازاد درس خوند من دارم پیام نور میخونم 

کی میگه جدی نمیگیرن؟ وقتی تجربه نکردین برای چی قضاوت میکنین ؟

استادای الان ما اینقدر سخت گیرن که برای ۸ نمره میانترم هم باید تحقیق ارائه کنیم کنفرانس بدیم و دونمره اشم از حضور در کلاسه 

امتحاناتشم سراسری حالا بعضی استادا میان امتحان میانترمشونو برای راحتی دانشجو یکم اسون تر میگیرن 

عزیزم الان تو استخدامیا مدرک پیام نور دولتی محسوب میشه و بالاتر از ازاده یه تحقیقی بکنی متوجه میشی&n ...

پیام نور دولتی 🤣🤣🤣 

آزاد صد در صد معتبر ترین بعد دولتیه شما ی تحقیق بکن 

ولی عزیزم در کل همه زحمت میکشن ک مدرک میگیرن این حرفارو من نزدم ک ب من می‌پرید جایی برای استخدام رفته بودن بهمون گفتن 

باشه عزیز مبارکشون باشه ایشالا با دل خوش  اینو من نگفتم اونجا ک رفته بودم برا استخدام گفتن🤣

حتما ۷_ 8 سال پیش بوده .

خیلی جالبه ینی ب شما گفتن برو مدرکت پیام نوره؟ 

اینطور باشه ک پیام نور باید ورشکست بشه🥴

من همسرم ازاد درس خوند من دارم پیام نور میخونم  کی میگه جدی نمیگیرن؟ وقتی تجربه نکردین برای چی ...

شما از کجا میدونی من تجربه کردم یا نه؟

که اونقدر تند برخورد میکنید؟

یکم خودتون رو کنترل کنید و اول مطمئن بشید بعد اینطوری جواب بدید

ما ملت امام حسینیم💚💚
پیام نور دولتی 🤣🤣🤣  آزاد صد در صد معتبر ترین بعد دولتیه شما ی تحقیق بکن  ولی عزیزم در ...

خنده نداره عزیزم حتما اون زمان که شما رفتین اینجوری بوده الان شرایط فرق کرده و ازاد بعد دولتی معتبر ترین نیست

منم تو دام نظرات مسخره اطرافیان قرار گرفتم و اصلا پیام نور شرکت نکردم رفتم دانشگاه آزاد البته از رشته ای که خوندم پشیمون نیستم  ولی خیلی پول دادم واسه شهریه. 

دختر داییم حقوق پیام نور خوند با شهریه کم و الآن وکیل هست البته سختی زیاد داره واسه آزمون وکالت.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
حتما ۷_ 8 سال پیش بوده . خیلی جالبه ینی ب شما گفتن برو مدرکت پیام نوره؟  اینطور باشه ک پیام ن ...

اره والا 😐 گفتن پیام نور یرخیه آموزش مجازیه نمیدونم چیه چیه امتحانش فلانه استاداش فلانن 

دوستان بخدا من رییس استخدامی اونجا نبودم اینا حرفایی بود ک ب ما زده شد الکی ب من نگین آشناهای ما با کارشناسی پیام نور دارن اورانیوم غنی میکنن دکتر شدن مهندسن آمریکان سویسن 

والا من نگفتم ک ب من می‌پرید برید ب خود اون شخص بگین 😐