2777
2789
عزیزم من خیلی دوس دارم برم دانشگاه پیام نور بدون کنکور میشه شرکت کرد امسال؟ مثلا اشناهاتون چی خوندن ...

ای جانم

ن چرا دیربشه کافیه لیسانس بگیری تو چارسال 

میتونی استخدامی شرکت کنی

درعوض خوب بخونی سی سالگی معلمییییی

رشته ی خودم خوبه سختم نیس ک نتونی نخونی اونجا

علوم تربیتی

ک میشی معلم دبستان

تلاش کنی عالیه

منک اجازه شاغل شدن ندارم حیف

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ای جانم ن چرا دیربشه کافیه لیسانس بگیری تو چارسال  میتونی استخدامی شرکت کنی درعوض خوب بخونی ...

علوم تربیتی فقط تو معلمی بدرد میخوره؟ بعد نگفتی بدون کنکور میشه شرکت کرد؟  اگر روانشناسی بخونم چی میتونم ازمون استخدامی بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علوم تربیتی فقط تو معلمی بدرد میخوره؟ بعد نگفتی بدون کنکور میشه شرکت کرد؟  اگر روانشناسی بخونم ...

عزیزم 

بدون کنکورم میشه کلاااااا پیام نور بیشترین پذیرش رو داره تو بدون کنکور

بعدشم روانشناسی هم خوبه ...ولی خب هرکی نظری داره 

از علوم تربیتی سختره.

ولی پذیرش دومی بیشتره

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

دقیقا اینو من اول تایپکم گفتم قبول ندارن ی عده انقد سختی داره ک طرف میخونه هرجور شده   ...

دقیقا همینه و من خودم برای شیمی کاربدیش بصورت حتی فراگیرش اون زمان شرکت کردم اینقدر رفرنسهاش سخت بود که نتونستم قبول شم با وجودی که توی دانشگاه خودم شاگرد اول دانشگاه بودم هر ترم

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

پیام نور برای رشته های انسانی مخصوصا سطح خیلی خوبی داره ، مثلا واحد تهران جنوبش

ما چند نفر داریم تو فامیل که پیام نور رفتن و استخدام هم شدن ، فقط چون بار یادگیری بیشتر بر عهده دانشجو هست و منابعشون کتابه حوصله و تلاش میخواد 

پریدن نیست عزیزم من در کمال آرامش دارم دوستمون رو راهنمایی میکنم ... من خودم آزاد خوندم نمیگم بد بو ...

میشه یکم درباره دانشگاه آزاد وپیام نور به من اطلاعات بدین؟

علوم تربیتی پیام نور بنظرتون چطور؟نظرتون راجع به حسابداری آزاد چیه ممنون میشم جوابمو بدین

منم پیام نور روانشناسی اوردم اسمه دانشگاه رو بد در رفته از گذشته ولی الانا شنیدم خیلی معتبره و سختی بقیه دانشگاه ها رو نداره میخوام برم ولی ب فامیل خل چلم بگم دولتی رفتم واقعا الان باید مدرکو داشته باشی از کدوم دانشگاه نگا نمیکنن الان میگن رشتت چیه نمیگن دانشگاهت چیه امیدوارم شهریهش منااسب باشه و شغل خوبی رو برم 

منم پیام نور روانشناسی اوردم اسمه دانشگاه رو بد در رفته از گذشته ولی الانا شنیدم خیلی معتبره و سختی ...

سلام عزیزم منم سوم بهمن میخوام رشته علوم تربیتی پیام نور ثبت نام کنم متاهلم و بچه کوچیک دارم نظرات رو ک خوندم واقعا استرس گرفتم که من با بچه میخوام با پیام نور چکارکنم میشه راهنماییم. کنی ممنون میشم