دقیقا اینو من اول تایپکم گفتم قبول ندارن ی عده انقد سختی داره ک طرف میخونه هرجور شده ...
دقیقا همینه و من خودم برای شیمی کاربدیش بصورت حتی فراگیرش اون زمان شرکت کردم اینقدر رفرنسهاش سخت بود که نتونستم قبول شم با وجودی که توی دانشگاه خودم شاگرد اول دانشگاه بودم هر ترم
نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
منم پیام نور روانشناسی اوردم اسمه دانشگاه رو بد در رفته از گذشته ولی الانا شنیدم خیلی معتبره و سختی بقیه دانشگاه ها رو نداره میخوام برم ولی ب فامیل خل چلم بگم دولتی رفتم واقعا الان باید مدرکو داشته باشی از کدوم دانشگاه نگا نمیکنن الان میگن رشتت چیه نمیگن دانشگاهت چیه امیدوارم شهریهش منااسب باشه و شغل خوبی رو برم
منم پیام نور روانشناسی اوردم اسمه دانشگاه رو بد در رفته از گذشته ولی الانا شنیدم خیلی معتبره و سختی ...
سلام عزیزم منم سوم بهمن میخوام رشته علوم تربیتی پیام نور ثبت نام کنم متاهلم و بچه کوچیک دارم نظرات رو ک خوندم واقعا استرس گرفتم که من با بچه میخوام با پیام نور چکارکنم میشه راهنماییم. کنی ممنون میشم