2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

150 بازدید | 24 پست

با یه پسری دو ساله دوستم 

پسر خیلی خوبیه مهربونه دلسوزه حتی بهش خیانتم کنی بازم ولت نمیکنه 

ثابت کرده که دوسم داره حتی ۵۰ تومن برام شارژ ریخته

یه چند ماهی میشه که گل مصرف میکنه 

گفته که هر موقع از پیشش میرم و عصبی میشه میره میکشه

با خانواد واقعی خودش زندگی نمیکنه  و بعد ۱۸ سال فهمیده 

خودش کار میکنه کارشم سخته وقتی از سرکار میاد خستس و خوابش میاد سر اینم یکم جرو بحث میکنیم اونم میگه درکم کن 

دختر همسایشون اینو دوست داره حتی براش پست گزاشته عکسش گزاشته ۱ ساله که همینه ولی این اصن به اون هیچ اهمیتی نمیده بهش گفتم که بره به مادرش بگه که دست از سر این برداره رفته گفته مادرش گفته که دخترم به من گفته که چقد شمارو دوست داره پدرشم در جریانه گفته که ۳ تا کارخونه دارن ۲ تاش به اسم دخترس 

موهاش بلنده پسره مادرش رفته ۱۰ تومن آورده انداخته صدقه براش

اینم قسمش داده که بگو دخترت ول کنه 

اینم بگم که پسره بخاطر من دستش با تیغ زده زندان رفته با رفیقش دعوا کرده با خانوادش دعوا کرده 

همیشه مراقبم بوده ارومم مکرده 

منم قبل اینکه بره به مادر دختره بگه 

گفتم که اگه تونستی بگی که ول کنه که هیچی ولی اگه نتونی میرم چون خسته شدم دیگه بعد اعصابم خورد شد بهش گفتم خوشبخت شید خدافزی کردم  و هر چی بود پاک کردم اونم گفت اره اینو بدون تو شهر دیگه ایی ولی من تورو دوست دارم نه اینو که نزدیک خونه ماس 

بگید چیکار کنم؟

با ۵۰ تومن شارژ متوجه دوست داشتن شدی؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این پسرو ول کن  کلی ایراد درشت داره   خود زنی میکنه   کنترل اعصاب نداره  گل میکشه  فردا تورم میزنه  مواد مخدرم میکشه   فقط فرار کن همین

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

توهمات ذهنی کسی که گل میکشه 😒

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
با ۵۰ تومن شارژ متوجه دوست داشتن شدی؟

و همچنین اگه بهش خیانتم کنی هیچی نمیگه 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

فقط اونجایی که گفتی حتی برام 50تومن شارژ ریخته

چقدر ساده ای اون دختر کارخونه دار تراوشات ذهنی خودشه

دلم به حال سادگیت سوخت انگار زیر 18 سال هستی 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚