بچه ها من ۸۰ تومن واریز کردم ک بهم کار بگه طبق تبلیغاتش من گفتم وای چ اسونه فلان حالا ک رفتم دارم میبینم همش الکیه کامنتا رباطن همش الکیه🥺شوهرم غر میزنه ک میخاستی مثلا کار کنی فقط خرج کردی😔توروخدا بیاین کمکم کنین من پولمو پس بگیرم ازش ۸۰ تومن تومن ارزشی نداره تو این گرونی ولی خدایی دلم میسوزه نمیخام حتی هزار تومن از پولم دستشون بمونه...میشه برین از طرف من کامنت بزنین؟
من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم! ✌ بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
عزیزم خودتم داری میگی ۸۰ تومن واقعا چیزی نیست هر چند شاید یکم ناراحت کننده باشه اما فدا سرت
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
من یه کار دارم تو خونه با گوشی بدون هیچ هزینه ای بجون بچم اصلا پول نمیگیره ازتون. خواستین بیا ...
تایپه؟
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝