2777
2789
عنوان

راهنمایی

140 بازدید | 8 پست
اگه توخونه زیاد روفرش وسیله سنگین باشه تواپارتمان باشین بچه کوچیکتون جیش کنه روفرش چجوری نجاستش وباید برطرف کرد خیلی سخته می شه راهنمایی کنید
هرگزاون نگاه مهربونت بی تفاوتی رو یاد من نداد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرجع تقلیدت کیه؟بعضی مراجع میگن نجاست رو بردارین بعد دور تا دور محل نجاست رو با پتو ببندین آب کر بریزین دیگه فشار دادن هم نمیخواد واینکه آب فرش خارج بشه،توی حرم هم دیدم همینطوریه
آب بیشتر منازل شهری که به شبکه آبرسانی شهری متصل است، آب کر می باشد. وقتی فرش یا امثال آن نجس می شود، ابتدا باید نجاست آن برداشته شود سپس یک مرتبه با آب کر شسته شود که یک بار تطهیر با آب کر باعث پاکی فرش نجس یا امثال آن می شود. اما درباره این که آیا باید آب فرش شسته شده گرفته شود یا خیر فقها اختلاف نظر دارند. بیشتر فقها معتقدند خروج آب فرش شسته شده لازم نیست. حضرات آیات سیستانی، بهجت و مکارم شیرازی از جمله این فقها هستند که گرفتن آب فرش شسته شده با آب کر را لازم نمی دانند. مقام معظم رهبری معتقدند وقتی نجاست برطرف شد و آب کر روی فرش گرفته شد باید فرش تکان داده شود که آب جا به جا شود و حتما لازم نیست که آب به طور کامل گرفته شود. اما حضرت امام(ره) و آیت ا... فاضل لنکرانی و آیت ا... تبریزی معتقدند که حتما در این مورد باید آب فرش شسته شده گرفته شود.
آهان فک میکردم کوچولوتر باشه.کلن خونه ای ک بچه کوچیک توش باشه نجس بودن فرشا عادیه و غیر قابل اجتناب اما با اوصافی ک گفتی خودت نمیتونی کاریش کنی.بذار ی کم کثیف شه بعد بده بیرون.کلن نی نی دارا ب نظرم سالی دوبارو باید بدن چون غیر از جیش کثیف کاریای دیگه هم هس....
ای که رفته با خود دلی شکسته بردی اینچنین به طوفان تن مراسپردی ای که مهر باطل زدی به دفتر من بعد تو نیامد چها که بر سر من... من همون اوشینم خخخخ چ لوس😉