2777
2789
پس با همه اینا بازم بهت نگفته عجب  الان نفقه و مهریه تونسی بگیری؟؟

مهریم کمه ازخریتم بود بااینک شوهرم میلیادره درامدش بالای پونصد ملیونه ماهانه

ولی همه چیزشو زده ب نام دیگران 

فقط ماشینشو توقیف کردم

حالاباز بت خبرمیدم ادامه کارامونو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مهریم کمه ازخریتم بود بااینک شوهرم میلیادره درامدش بالای پونصد ملیونه ماهانه ولی همه چیزشو زده ب نا ...

اره حتما بامن در ارتباط باش 

بهت درخواست دوستی دادم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین من برای زندگی و‌ادامش تلاشمو کردم ولی همسرم نه فقط خواست طلاق  حتی جلسه اخر مشاوره دادگاه ...

ببین شوهر من عین شوهر توعه 

بزار بگم سگگگگ ن شوهر

شوهر من میدونس مشکل جسمانی دارم

ولی خب منو گرفت و تازه تازه دیدم دست بزن شدید داره

ادم نیس 

تا دید شکایت کردم چون بیمارستان رفتم همه گفتن این اوا راه میزنتت هی ادم نیس ادبش کن

شکایت کردم

بعد بجا اینک بگه منو ببخش شکایتتو پس بگیر پرونده کیفری بازنشه برام

رفت چیکارکرد؟شکایت کرد ک من نمیدونسم خانمم مشکل جسمانی داره 

گولم زده

قاصی گف هفت ماهه نامزدته همسایه اید هرروز همو دیدید مگ میشه نفهمی مشکلشو 

اونم مشکل شنوای

بعدا بم پ داد بیچارت میکنم و ال بل

گفتم خدا لعنتت کنه من با خودت رفتم دکتر با خودت پیگیر درمان بودم چطورنفمیدی ک الان همه جا خرابم میکنی

خندید 

فشم داد

من هیچوق ازحقم نمیگذرم

توام نگذر

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

ببین شوهر من عین شوهر توعه  بزار بگم سگگگگ ن شوهر شوهر من میدونس مشکل جسمانی دارم ...

واقعا خدا ازش نگذره چقدر بی وجدان 

چند سالته ؟ 

همسرت چندسالشه ؟ 

این مدت خب پیگیر بودی نتیجه ای برات داشته ؟ چیزی تو دستت اومد اخه

حق حبس ینی من تاحالا رابطه زناششوی نداشتم  اما حق حبس دارم ینی تمام کمال مهریمو میخوام با نفقه ...

عزیزم .منم میخام از این راه استفاده کنم بنظرت میتونم مهریه ام بگیرم‌.چون‌منم مثل این خانم بهم گفتن توافقی وحتی حاظر نشدن به من بگن بلکه به اقوام گفتن طلاق میدیم در صورت بخشش مهریه

حق طلاق،حضانت فرزند،خروج ازکشور،انتخاب مسکن،تحصیل،اشتعال،تصنیف اموال و... روهمون اول میگرفتی خیلی بیشتربه نفعت بود تامهریه

مهریه کلابه دردنمیخوره حقوق خودتومیگرفتی راحت بودی به خصوص که قسط بندیشم کردن رسماازدواج بااین شرایط برده شدنه اونم بدون داشتن حقوقت

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
حق طلاق،حضانت فرزند،خروج ازکشور،انتخاب مسکن،تحصیل،اشتعال،تصنیف اموال و... روهمون اول میگرفتی خیلی بی ...

اره دیگه نگرفتم 

حالا الان بااین شرایط دارم میپرسم چکار کنم

عزیزم .منم میخام از این راه استفاده کنم بنظرت میتونم مهریه ام بگیرم‌.چون‌منم مثل این خانم بهم گفتن ت ...

همسر منم قهری هست مثل همسر شما تو تاپیک خوندم 

اره دیگه نگرفتم  حالا الان بااین شرایط دارم میپرسم چکار کنم

از مشاورکمک بگیر واز وکیل

مشاورمن میشناسم نمیدونم میتونه کمکت کنه یانه بایدازخودش بپرسی شماره وکیلم از خودش بگیرچون فکرکنم داشته باشه @Rona_me این ایدی مشاور

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
همسر منم قهری هست مثل همسر شما تو تاپیک خوندم 

عزیزم این فراتر از قهری فک کنم من تو شهر خودمم خونه بابام بعد این با پدر مادرش خودش میرن در خونه خواهرم که شهرستان خودشون زندگی میکنه که بله میخایم خواهرت طلاق بدیم و فلان خواهر منم با یه بچه کوچیک ترسیده نمدونست جریان چیه اصلا

عزیزم این فراتر از قهری فک کنم من تو شهر خودمم خونه بابام بعد این با پدر مادرش خودش میرن در خونه خوا ...

چه آدمی هست 

بببین منم فکرمیکنم همسرم بابت وام ازدواج اینکارو بامن کرد 

حالا من وکیل گرفتم و از قانون حق حبس مهریه استفاده میخوام‌کنم 

شما باکره ای؟؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز