2789
من اردبیلم وکیلات حتما مرد بودن نگفتن شایدم فعلا میخوان جور شین حق حبس در شرایط اخرو و بی رحمان ...

نه بابا زن بودن 

واقعا الان باید چکار کنم 

و خودت الان اینکارو‌کردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اردبیلم وکیلات حتما مرد بودن نگفتن شایدم فعلا میخوان جور شین حق حبس در شرایط اخرو و بی رحمان ...

ببین همسر من میخواد منو طلاق بده ولی چون خودش تو‌قوه قضاییه است و حقوق خونده قطعا مهریه و نفقه منو بلده بپیچونه

ببین همسر من میخواد منو طلاق بده ولی چون خودش تو‌قوه قضاییه است و حقوق خونده قطعا مهریه و نفقه منو ب ...

بزا بپیچونه 

با چی 

با زدن اموال ب نام دیگران ؟بزار بزنه

هرچقدرم بگه ندارم کافیه بفهمن کارمنده از حقوقش کسرمیشه ماهیانه

این بکنار

حتی بگه کارگرم

باز سالی دو سکه رو داری ک میوفته ماهیانت ۲و نیم تومن تقریبا

من دیگ تا تهش رفتم 

وظیفشه بده حالا میخواد هرچقدر ندارباشه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بزا بپیچونه  با چی  با زدن اموال ب نام دیگران ؟بزار بزنه هرچقدرم بگه ندارم کافیه بفهمن ...

ببین خیلی آرومم کردی 

داشتم ناامید میشدم از گرفتن مهریه و نفقه 

بزا بپیچونه  با چی  با زدن اموال ب نام دیگران ؟بزار بزنه هرچقدرم بگه ندارم کافیه بفهمن ...

ببین من دیدم مثلا طرف باید این ماه مهریه بده میپیچونه نمیده اونوقت باز خانم باید بره شکایت کنه باز تاشکابت ثبت شه و اینا باز دو سه ماه دیگه عقب میوفته ایناهم هست

ببین من دیدم مثلا طرف باید این ماه مهریه بده میپیچونه نمیده اونوقت باز خانم باید بره شکایت کنه باز ت ...

خبر نداری ک  عقب افتادن مهریه ب تعداد سبار 

جلب میره براش؟

ی برگه میری مینویسن طبق حسابت میبینن س باره چیزی،نزده جلب میره براش ک یکدفعه ای باید بده اونارو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

خبر نداری ک  عقب افتادن مهریه ب تعداد سبار  جلب میره براش؟ ی برگه میری مینویسن طبق حسابت ...

خب شاید یه بار نده ولی همین یه بار ندادن باز باید ما بریم درخواست بدیم‌ که طرف نداده و باز سه ماه طول می‌کشه مراحلش طی بشه 

اینو تو یکی از اطرافیان دیده بودم که یارو می‌خندید می‌گفت این ماه ندادم حالا باید بره بدوعه باز درخواست بده که سه ماه دیگه بهش بدم 

اینجوری میکنن

خب شاید یه بار نده ولی همین یه بار ندادن باز باید ما بریم درخواست بدیم‌ که طرف نداده و باز سه ماه طو ...

عزیزم 

هرچقد عقب بیوفته ب ضرر خودشم میشه اینجوریام نیس 

مهریه شبیه بدهیه

دیدی که طرف بدهی داره مگ میشه یبار بده یبار نده براش قانون نیس؟

هس

یجا اخطار میگیره ادم میشه

کم نیار خاهر امثال ما باید خیلی قوی باشیم

هدف شوهرامون کم اوردن ماس

فک کن راه قانون و دادگاه و اینا برات ی برنامه اس جز برنامه زندگیت

بهش با نگاه جنگو دعوا و نشدن نشدن نگا نکن

اینطوری رااحتره

عزیزم  هرچقد عقب بیوفته ب ضرر خودشم میشه اینجوریام نیس  مهریه شبیه بدهیه دیدی که طرف بد ...

اره واقعا راست میگی 

منم باید اقدام کنم حتما 

بعد حالا تو این راه هارو رفتی شوهرت به غلط کردن افتاد؟ 

همسر من به شدت مغرور و لجبازه

ایسل تاپیکتو خوندم اون ناشزه و زن دوم گرفتن داستانش چیه ؟

ینی اقا میگه میخوام ببرم سر زندگی خونه جدا دارم کار دارم مستقلم 

ولی خانم نمیاد

و البته خانوم باکره نیس 

ب دادگاه میگه خانوم نمیاد و تمکین نمیکنه

دادگاه میبینه ک شرایط مالیش خوبه میگه میتونی زن دوم اختیارکنی 

اگ اقا شرایط مالی خوبی نداشه باشه مثلا اقای تو اموالی نداشه باشه خودشو فقیرجلوه داده باشع میگن تو زن اولتم نمیتونی نگهداری چ برسع دوم؟

و رد میشه

مورد دیگ اینه ک برا خانوم باکره نمیتونه اینکارو بکنه شوهرش زن دوم نمیتونه بگیره هیچجوری

اره واقعا راست میگی  منم باید اقدام کنم حتما  بعد حالا تو این راه هارو رفتی شوهرت به ...

وای اینم مغرورررررره یبار نمیگه اشتباه کردم

شوهر من محکوم شده چون پرونده کتک و تهدید ب قتلشو دارم

وای اینم مغرورررررره یبار نمیگه اشتباه کردم شوهر من محکوم شده چون پرونده کتک و تهدید ب قتلشو ...

پس با همه اینا بازم بهت نگفته عجب 

الان نفقه و مهریه تونسی بگیری؟؟

وای اینم مغرورررررره یبار نمیگه اشتباه کردم شوهر من محکوم شده چون پرونده کتک و تهدید ب قتلشو ...

ببین من برای زندگی و‌ادامش تلاشمو کردم ولی همسرم نه فقط خواست طلاق 

حتی جلسه اخر مشاوره دادگاه برای طلاق توافقی گفت براش جذابیتی دیگه ندارم به بی رحم تربت شکل ممکن بامن اینکارو کرد 

من اونموقع تلنگر خوردم که نه باید حقمو ازش بگیرم 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز