2777
2789

این تاپیک، بیشتر تاپیک تشکر هست. 

1.تو شرایطی به این سایت اومدم که یه زخم کهنه رو قلبم بود و تاپیکی با اکانت اصلی قلبم بهش اشاره نشم. رسما 2 تاپیک رو بخاطرش و میخواستم روال تاپیک، چیزی شبیه مانور باشه تا یکبار دیگه در اون موقعیت قرار بگیرم و حل بشه، به نوبه خودش خوب بود، لااقل اینقدر قوی که بتونم امیدوار بمونم این ماجرا حل خواهد شد. 

کاربرایی که اون زمان به اون تاپیک اومدن، هر کدوم پیشینه ی جالبی داشتن، شاید بهتره بگم قدرت درمانگری خاصی داشتن، که حرف هایی که به زبان خودشون جاری کردن، از اون قدرت جادویی شون، گرفته شد. در نهایت ماجرا به سمتی رفت که سراغ مشاور برم. 

یعنی اینطور بگم که شارژم اگه قرمز بود و داشتم خاموش میشدم، یه 15 درصدی شارژ شدم تا ادامه بدم و در ادامه بیشتر و بیشتر تا به یه سطح قابل قبولی برسم، مثلا 40 درصد شارژ. جای امیدواری بود. 

این وسط خب اتفاقاتی افتاد مثل تعلیق اکانت من و یه چندتا اتفاق دیگه که من چقدر حرص خوردم ولی با همین اکانت اومدم و ادامه دادم. البته که هر کاربری که میاد اینجا، اکیپ خودشون رو داره. زمان که جلو میاد میبینم نه اینا که ما سر این چهار راه به هم رسیدیم، حرف ها و اون قدرت جادویی که دارن (تجربه ها) چقدر میتونه کمک کنه. چندین بار از خودشون تشکر کردم ولی آخر سر به این نتیجه رسیدم که هر کدوم از ما پازل بازی خودمون رو داریم. صبح میخواستم این تاپیک رو جور دیگه ای بنویسم ولی خب این طوری شد دیگه. 

مثلا نی نی یار که من بهش میگم ادمین و اون اول اولا که میگفتم ادمین، کاربرا اینطوری کامنت میدادن 😐 چی میگی اسی، ادمین کیه!؟ ادمین نداریم اینجا که، 🤔🙄 ولی با همین داستانا، ادمین هم گوشه ای از این پازل هست که بهت یاد بده مهم نیست بقیه چی میگن، تو کار خودتو درست و احسنت انجام بده، حرف بقیه مهم نیست ولو خیلی رو مخت باشه 😠(ادمین ببخشید) 

و اما اکیپ خودمون، یکی از بچه ها هر روز یه حرف رو میزنه، بی خیال حرف بقیه ، تو راهتو برو و نذار کسی سد راهت بشه با حرفاش. اون یکی دوستم، میگفت با تمام اتفاقات نه چندان خوب، امیدوار ادامه دادم تا به چیزی که میخواستم رسیدم، یکی دو نفر دیگه از همون کاربرا، گفتن ما این راهو رفتیم، از این مسیر بیا، علائم راهنما کمکت میکنن تا بهتر مسیرت رو پیدا کنی و واقعا هم همینطور بود. 

واقعا اول از همه خداروشاکرم که پازل رو طوری چید که بهم کمک کننده باشه و من همچنان مسافر این مسیرم که دارم ادامه میدم. 

و یه چیز جالب دیگه این بود که من یه بار اتفاقی دیدم کاکتوس های مسیر با خارهای که دارن، گل های قشنگی میدن و آدم باید اینارو هم ببینه. مرسی خداجون، مرسی دوستان ✌️🌹

بله، تو شرایطی به سایت اومدم که یه زخم کهنه رو قلبم بود و شاید فکر میکردم که این هیچوقت خوب نمیشه اما طی مسیر و اتفاقاتش، نتیجه رو عوض کرد. خیلی خیلی خیلی دوست دارم بعضی دوستان رو تگ کنم و بازم بگم مرسی، حتی هیترها، اونا هم دوست هستن و مدام دارن درس استقامت میدن. فک کنید همه بیام ازت تعریف کنن، چقدر یکنواخت میشد زندگی، باید همه باشن. مرسی ✌️🌹

😐 چی میگی اسی، نفهمیدم 🤔😂

چیزایی که گفتم کلی بود، باید یه روزی، یه تاپیک خاص بزنم و از جزئیات به ظاهر ساده اما تاثیر گذار بگم که میتونه کمک کننده باشه. 🌹

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم عکستو ببنیم

😂

من از اون کاربراییم ک با اون یکی اکانتم (هلوجون)وقتی تازه اومدی شنااختمت همیشه میگفتم حرفات گنگه😂من تورو یادمه تورو نمیدونم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

فقط منم که هیچی نفهمیدم؟؟؟؟

سلام. خلاصه اش این بود تو بخواه تو مسیر باشی، خدا آدم هایی که کمکت کنن رو تو مسیرت میذارن. 

خیلی دوست دارم عکستو ببنیم 😂 من از اون کاربراییم ک با اون یکی اکانتم (هلوجون)وقتی تازه اومدی شناا ...

کدوم کاربرین؟ 

کاربر هلو جون یادمه رو یادمه،🙂🌹

احساس خنگ بودن میکنم    

دور از جون، جواب دادم منظور کلی ام چیه. منتها کاربرا کمتر این مدل نوشتارم رودیدن. و شما هم گمونم اصلا ندیدین. 

یادش بخیر 

در مورد ادمین 

رفتم یه جا سیستم نصب کردم .یک برگه با خودکار برداشتم تا به اپراتور اونجا قدم به قدم یاد بدم .

روی کاغذ نوشته بودم "ادمین " پسوردش دست خودت باید باشه و فلان و بهمان ...

چند روز بعد زنگ زد .یه چیزی مشکل پیدا کرده بود .

گفت من آدمین ها را پیدا نمیکنم .اَدمین را آدمین تلفظ میکرد اونم به لهجه یزدی 

اینقدر اون روز خندیدیم 🤩🤩🤩

بعد از این همه سال هم لهجه شیرینش تو یادم مونده هم استیصالش برای یادگیری .بنده خدا ۶۰ سالش بود .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کدوم کاربرین؟  کاربر هلو جون یادمه رو یادمه،🙂🌹

هلوجونم دیگه😄همون ک روانشناس بود عکس پروفایلم ی دختربچه بود ک قیافه میگرفت

خوشحالم ک منو یادتونه😁

یچیزی راجب شما با اینکه خیلی خیلی تا اونجا ک ممکنه سخت حرف میزنین ولی ب نظرم شما ی اقای مثلا ۳۰ ساله هستین ک خیلی منظمه کاراش رو رواله همه چی بسته بندی شده پوشه بندی شده هستین خیلیم دوست دارین یاد بگیرین حرف گوش کنین 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

من واقعا نمیفهمم چی میگی😐😐

گفتم که، شما تو مسیر باش برای تغییر و بخواه، خدا پازل بازی رو جوری میچینه تا اونایی که باید کمکت کنن خودشون میان تو مسیرت🌹

هلوجونم دیگه😄همون ک روانشناس بود عکس پروفایلم ی دختربچه بود ک قیافه میگرفت خوشحالم ک منو یادتونه😁 ...

وای ببخشید من نشناختم. سلام. به تاپیکم خوش اومدید. 🙏🌹

جمله هاتون و عدد سن درسته. ممنون. مرسی که معرفی کردین خودتون رو. 

یادش بخیر  در مورد ادمین  رفتم یه جا سیستم نصب کردم .یک برگه با خودکار برداشتم تا به اپر ...

سلام. شما هم از جمله کاربر هایی هستین که از اول کم کم با شما و تاپیک هاتون آشنا شدم. مرسی از بابت تعریف این خاطره. جالب بود. 🙏🌹