2777
2789
عنوان

4 راه کائنات و نینی سایت 🌍🧭⏳🛸✈️🪐

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 38 پست
وای ببخشید من نشناختم. سلام. به تاپیکم خوش اومدید. 🙏🌹 جمله هاتون و عدد سن درسته. ممنون. مرسی که م ...

خواهش میکنم😁🌸

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

جاااان چن بار خوندم 

مختصر و مفیدش اینه که اگه بخوای، خدا آدم های درست تو مسیرت قرار میده تا کمکت کنن. اینجا هم اون بستری بود که کاربرها رو برای کمک بهم آشنا کرد. 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. شما هم از جمله کاربر هایی هستین که از اول کم کم با شما و تاپیک هاتون آشنا شدم. مرسی از بابت تع ...

نظر لطف شماست 🙏🌹

البته یادمه یه بار من با عصبانیت با شما حرف زدم 

ولی یادم نیست چی بود جریان 😁

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نظر لطف شماست 🙏🌹 البته یادمه یه بار من با عصبانیت با شما حرف زدم  ولی یادم نیست چی بود جریا ...

بی خیال اون ماجرا ، من فقط اونی که دیده بودم رو نقل کرده بودم، مقصر نبودم. اما الان مهم نیست دیگه. 🌹🙏

واگویه های ذهنی تون زیاده   به مخاطبها رحم کنین    

یعنی چی واگویه؟؟ 

از اینکه موضوعی رو سربسته بگم خیلی خوشم نمی یاد ولی از اونور وقتی میبینم کاربر هست میره تو آرشیوم میگرده تا علیه من مدرک جمع کنه یا بده ادمین، مجبورم خیلی چیزا رو یا سربسته بگم یا سانسور  کنم. 

اما کلیاتس همین بود که گفتم.

توی مسیر خودشناسی به چی رسیدین؟ شخصی مثل شما  با دقت و حساسیت بالا حرفهاش تو این زمینه قابل شن ...

اینقد فهمیدم که هنوز خودمو نشناختم. 

بذر یه اتفاق که تو گودکیم کاشته شد الان داره میوه هاشو میده. 

من با یکی از دوستانم تو سایت صحبت کردم، گمونم هنگ کرد این چه مدل آدمه. انتظار ندارم کسی درک کنه،فقط قبول کنه همچین کسی هست. البته راهنمایی خوبی کرد. کمک کنندست. 

و اینکه چجوری در عرض چند ماه سی ساله شدین؟جهشی زدین؟   تا دیروز ۲۸ سالتون بود    

نه، من همیشه میگم 30 سال و خورده ای. از روز اولی که اومدم همینو گفتم. منتها یه بار سر تاپیک فا. ل بود من هی به استارتر گیر دادم که بگه ته این ماجرای غیرواقعی عشقم چی میشه، شاید اونجا سنم رو کم گفته باشم. 

یعنی چی واگویه؟؟  از اینکه موضوعی رو سربسته بگم خیلی خوشم نمی یاد ولی از اونور وقتی میبینم ...

توضیحتون باعث شد برام روشن بشه. 

فکر کردم این تاپیکهایی که میزنین و کسی متوجه نمیشه بخاطر اینه که دارین بلندفکر میکنین  

بی همگان بسر شود  بی تو بسر نمیشود