2777
2789

این تاپیک مربوط به دوستمه

با کسی اشنا شده پسر موجه و کاری و پاکه و خونه داره اما تقریبا ۶-۷ ساله تحت نظر روانپزشکه و به دوستم گفته زمانی پدرم فوت کرده فشار مالی و تنهایی باعث شده ماهها از اتاقش نیاد بیرون و با کسی صحبت نکنه و با دکتر الان حالش بهتره

این قرص ها روی بچشون میتونه اثر بزاره؟ روی خود پسره چه اثری داره؟ 

دوستم میگه خجالت کشیدم اسم قرصاشو بپرسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میگفتی اسم قرصا چیه و دوزش چند هست، بهتر میشد راهنمایی کرد. 

بچه را ولش، کسی که شرایطش اینجوری باشه، خب از لحاظ سلامت روان خیلی زیر سواله. 

ببین مثلا بعضی قرصای اعصاب با دوز پایین، واقعا چیز خاصی نیست اما دوزهای بالاش نشون میده مشکل طرف حاده

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

حتما نظر یه دکتره دیگه. بره از همون دکتر جزئیات رو بپرسه. اگه یه روزی قرصشو نخوره چی میشه؟ تا کی باید مصرف کنه؟ اثراتش چیه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه میگفتی اسم قرصا چیه و دوزش چند هست، بهتر میشد راهنمایی کرد.  بچه را ولش، کسی که شرایطش این ...

دوستم میگه رفتار پسر عادیه هیچ اخلاق یا رفتار بد یا مشکوک به روانی بودن ازش ندیده😂

شاید با گذشت این چند سال حالش بهتر شده

کسی مشکل روان داشته باشه همیشه باهاش هست یا خوب میشه؟؟؟

دوستت روانیه بااین ادم ازدواج کنه

چقد متاسفم بخاطر طرز فکرت و ادبیاتت

هرکی قرص اعصاب و روان مصرف میکنه دیوونس؟؟؟ شما چی میدونین از فشارها و بیماری های روحی ک اینطور راحت قضاوت میکنید؟ اونی ک قرص اعصاب میخوره هم یه آدمه مث آدمای دگ فقط تفاوتش اینه ک اون با قرص حالش خوبه 

من خودم دوساله قرص روان میخورم ولی ن تنها هیچ تاثیر بدی تو زندگیم نذاشته بلکه حالم هزاران برابر بهتر شده منی ک نمیتونستم بخندم دگ خیلی راحت میخندم. منی ک شب و روزم گریه بود دگ یه قطره اشک نمیریزم. اگ قرار باشه همه مث شما فک کنن پس هیچکس نباید اونایی ک قرص اعصاب میخورن رو ادم حساب کنه چ برسه ب اینکه باهاشون ازدواج کنه

بخاطر همین طرز فکراست ک هنوز جهان سومیم

چقد متاسفم بخاطر طرز فکرت و ادبیاتت هرکی قرص اعصاب و روان مصرف میکنه دیوونس؟؟؟ شما چی میدونین از فش ...

عزیزم عنوان تایپیکت خیلی بده ادم فکرمبکه قرص اکس واینامیگی من اینوبرداشت کردم.اگه پسره دوره درمان کامل کرده مشکلی نیس ولی بازشناخت بیشتربه دست بیاره

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
دوستم میگه رفتار پسر عادیه هیچ اخلاق یا رفتار بد یا مشکوک به روانی بودن ازش ندیده😂 شاید با گذشت ای ...

خوب میشه

اول دوستت باید ازش بپرسه مشکلش چی بوده ک قرص میخوره اگ بیماری هایی مث وسواس. افسردگی اینا باشه با قرص حل میشه ولی اگ مشکلات جدی تری مث اختلال دوقطبی و ازین دست باشه با قرص فقط کنترل میشه و کامل درمان نمیشه

باتوجه ب اینکه ایشون گفتن بعد فوت پدرشون از اتاق بیرون نمیومدن و اینا فک کنم افسردگی گرفته بودن. افسردگی هم چیزیه ک خیلیا دارنش من خودمم داشتم و الان بعد دوسال ک تحت نظر روانپزشکم خوب شدم

چقد متاسفم بخاطر طرز فکرت و ادبیاتت هرکی قرص اعصاب و روان مصرف میکنه دیوونس؟؟؟ شما چی میدونین از فش ...

در ادامه حرفات بگم کسی که جرعت میکنه میره برای درمان و حال خوب خودش ارزشمند تر و سالمتر  از هزاران افسرده و پارانویدیه که روانپزشکو مسخره میکنن 

دوستم میگه رفتار پسر عادیه هیچ اخلاق یا رفتار بد یا مشکوک به روانی بودن ازش ندیده😂 شاید با گذشت ای ...

ببین اولا این که پسره هیچ حالت روانی بودن درش نیست، اصلا دلیل نمیشه که مشکل روانی نداره. خب اون قرصها داره کنترلش میکنه و معلومه که حالش خوب به نظر میاد. 

دوما این که همیشه مشکل روحیش باهاش میمونه یا نه، بستگی به شدت مشکلش داره. اگه در یه حد عادی باشه، ممکنه حل بشه. 

فقط باید بری پیش اون دکتری که داره میره پیشش و ازش بپرسی. 

اسم قرصا و دوزش را اگه میگفتی خیلی خوب میشد

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

نگید اینجوری 

الان اینایی که دست بزن دارن، فحاشن ، خیانت کارن، و خیلی اخلاقای گنده دیگه ، که کلا این آدما مادرزادی دیوونه به دنیا اومدن ، که تقریبا 80 درصد همین طورن. 

زندگی با اینها عیب نداره

بعد اون شخصی که معرفتش هزار برابر این آدماست و به خاطر مشکلات زندگی ، (که برایه همه میتونه میش بیاد ) بخش فشار اومده و قرص افسردگی میخوره هزار تا انگو باید بهش بزنیم!!!!

نگین اینجوری دور از انصافه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب