2777
2789
عنوان

خییییییلی آبروم رفته 😔

854 بازدید | 67 پست

بچه ها لطفااا نپرسید چی  

ی اتفاقی افتاده من دختر مغروریم  دو سه روز پیش ی اتفاقی افتاده ک چنددد نفر از فامیلم فهمیدن و الان اولا میترسم بقیه فامیل هم بفهمن چون میگن ب هم   دوما اصلااااا روی روبه رو شدن باهاشون ندارم چون واقعاااااا از شخصیتم انگار کسر شده کار بدی بود و دست خودم نبود اما خیلی شخصیتم اومده پایین و خجالت میکشم نمیدونم چی جواب بدم   همین الان ی نفرش اومده خونه خودمو زدم ب خواب 

تو رو خدا بگین چیکار کنم 😔 چی جواب بدم  نمیشه هم کتمانش کرد ب هیچ وجه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کردی 😐

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

سکوت میکنم ..مشکل شما رو فقط باید با علم‌غیب جواب داد.کار من نیست

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

چی شده؟ خب بگو عزیزم 

بی شرف بی وجدان.... دل وپای تو بسامه... الان مسم داغانم حالم توواو خراوه 😔این تیکر بارداری هم گذاشتم برای بارداری نیس تیکر رسیدن به آرزوهامه😕واس رسیدن به آرزوهام یه‌صلوات میفرستی؟
سکوت میکنم ..مشکل شما رو فقط باید با علم‌غیب جواب داد.کار من نیست

⁦👍🏻⁩

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

عزیزم ما تا ندونیم مشکل شما چیه میتونیم مگه حرفی بزنیم؟ 

حداقل یه راهنمایی بکن بدونیم قضیه اخلاقی بوده درسی بوده چی بوده!  انشالله خدا کمکت کنه

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم