2777
2789
عنوان

بچها حسابداری رشته بی کلاسیه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واح بی کلاس چیه 😐 مامانم رشتش حسابداریه الان معاون بانکه ماهی ۲۰ تا ۲۵ میلیون در امد داره اونوقت ا ...

جدی منم رشتم حسابداریه انشالله موفق بشه گلم

برای نعاون بانک شدن ازمون داد؟یا اینکه اول توی بانک استخدام شد بعدش بر اساس سوابق کار شد معاون 

و اینکه اولش با ازمون وارد بانک شد

ببخشدی گلم خیلی سواد پرسیدم

جدی منم رشتم حسابداریه انشالله موفق بشه گلم برای نعاون بانک شدن ازمون داد؟یا اینکه اول توی بانک است ...

ممنون عزیزم تبشالاه شما هم موفق باشی 

اول از همه باید یک ازمون استخدامی بانک بدی که اگه قبول شدی تبدیل میشی به یک کارمند ساده . بعد از چند سال سوابق کاری ( حدود ۱۰ تا ۱۵ سال ) اگه شرایطشو داشته باشی و مورد تایید مدیر عامل باشی بهت این فرصت و میدن تا ازمون معاون شعبه ای و رئیس شعبه ای بدی و اگر قبول شدی پست معاون و بهت میدن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
واییی چه خوب گلم نمیدونی حقوق کارمند ساده بانک چنده

مامان کارمند ساده بود ۱۰ تا ۱۵ میگرفت ولی حالا معاونه ۲۰ تا ۲۵ بابامم که رئیس شعبه س ۳۲ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
مامان کارمند ساده بود ۱۰ تا ۱۵ میگرفت ولی حالا معاونه ۲۰ تا ۲۵ بابامم که رئیس شعبه س ۳۲  

حرفاتدخیلی امیدوارم کرد چون منم ترم دو هستم نمیدونم از لیسانس فکر کنم باید ازمون بدم 

گلم من بهت درخواست دوستی میدم ببشخید اگه سوال داشته باشم ازت بپرسم

حرفاتدخیلی امیدوارم کرد چون منم ترم دو هستم نمیدونم از لیسانس فکر کنم باید ازمون بدم  گلم من ب ...

امیدوارم موفق باشی عزیزم ❤

حتما گلم بفرست خوشحال میشم 😊