2777
2789

من حسابداری رو دوس دارم ولی مامانم میگه نه بی کلاسه و فلان و بهمان و بدون پارتی نمیتونی کار کنی  چیکار کنم برم حسابداری یا نه 

من خودم خوشم میاد یکی از فامیلامونم رفته سر کار میگه ماهی ۱۰ تومن حقوقمه  

❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حال حاضر بازارکارش خوبه

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بدون پارتی شو راست میگه خیلی ازرشته ها با پارتی تضمینی میرن سرکار،اما برای انتخاب رشته هیچوقت بی کلاسی وبا کلاسی رو معیارقرار ندید

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

واح بی کلاس چیه 😐

مامانم رشتش حسابداریه الان معاون بانکه ماهی ۲۰ تا ۲۵ میلیون در امد داره اونوقت این بی کلاسه 😐

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
آخه حسابداری رو بی کلاس دیدی خواستم ببینم خودت چی خوندی  اقتصاد ک هم دست همون حسابداریه

نگفتم بی کلاسه کی گفتم بی کلاسه 🤣🤣

من لیسانس اقتصادمو از دانشگاه تهران گرفتم قطعا مدرک اقتصاد من خیلی کلاس داره 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈