2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی بودید؟ کجا انجام دادید

من راستش موهام خیلی لخت بود فقد واسه اینکه دیدم باب شده همه میرن منم رفتم خیلی خب خوبه هم لخت میکنه هم سوختگیایی ک بر اثر رنگ ایجاد شده از بین میبره 

من ساکن تهرانم عزیزم کلینیک انجام دادم 

من راستش موهام خیلی لخت بود فقد واسه اینکه دیدم باب شده همه میرن منم رفتم خیلی خب خوبه هم لخت میکنه ...

دقیقا منم همینم موهام خودش لخته موج داره کدوم کلینیک رفتید عزیزم

به نظرت واسه منی که محجبه هستم هم خوبه چادری نیستم اما خب حجاب دارم و موهامو بیرون نمیریزم

خب عزیزم موهاتو بیرون نمیزی ک ملاک نمیشه مگ دوست نداری توی خونه موهات خوشگل باشه ؟؟ 

فقد واسه خود نمایی نیست ادما احتیاج دارن برای خودشونم زیبا باشن 

خب عزیزم موهاتو بیرون نمیزی ک ملاک نمیشه مگ دوست نداری توی خونه موهات خوشگل باشه ؟؟  فقد واسه ...

منظورم اینه که بخوام با کلیپس یا کش ببنددم که از شال و روسری بیرون‌نیاد خراب نمیشه؟

منظورم اینه که بخوام با کلیپس یا کش ببنددم که از شال و روسری بیرون‌نیاد خراب نمیشه؟

ببین توی ۲ ماه اول حداقل اصلا نباید با کش موهاتو ببندی اصلا چون باعث میشع موهات موج ورداره و بشکنه . بعدش کم کم باید با کش اروم ببندی اما از ماه سوم دیگ هرجور خاصی ببند مشکلی نداره