2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفت هشت میلیون چه خبره

ب دلیل مشکل جنینم باید سقطش کنم و. میگن که اکه امینو سنتز انجام ندی مجوز نمیدن اینم هزینه اش بالاست. نمیدونم چی کار کنم

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
 ب دلیل مشکل جنینم باید سقطش کنم و. میگن که اکه امینو سنتز انجام ندی مجوز نمیدن اینم هزینه اش ب ...

حالا ازمایش بده انشالله ک سالمه ب منم گفته بودن سندرم داونه تیغه بینیش تشکیل نشده بود ولی امنیو سنتز دادم  خداروشکر‌سالم بود الانم دخترم یکسالشه 

A
من پارسال انجام دادم فک کنم ۲یا ۳ تومن دقیق یادم‌نی اگ تهرانی برو ژنتیک کریمی نژاد نجم‌آبادی کارشون ...

ن تهران نیستم عزیزم. همدان قراره برم جنینم مشکل داره و باید سقطشه   هنوز نمیدونم که قراره ازمایشو انجام بدم یا نه. چون دکتر خودم گفت احتمالا برات نمی نویسن و مجوز سقطو بهت میدن چون عدد ان تی خیلی بالاست. به سندروم ترنر مبتلاست

خب دیگه اگه قطعی تو سنو نشون داده مشکل داده چه نیازیه اون آزمایش روبدی،،،الان چندوقتته

نمیدونم خواهرم خیلی حالم بده از وقتی فهمیدم داغونم شنبه میرم دکتر پریناتولوژی. تا بگه چی کار کنم. 12 هفته با تاریخ سونو. 14 هفته با تاریخ پریود