بچها ازم نپرسید چطور بود حالم خوب نیست
فقط مطمئنم که خیلی خراب کردم رتبم داغون میشه حتی همونایی هم که بلد بودم و عمومیا مدیریت زمان نداشتم نرسیدم بهشون😭
من خودم قبل میدونستم امسال رتبه خوبی نمیارم برای همین هدفم سال دیگه بود این کنکورم فقط رفتم دادم که برای سال بعد با محیط کنکور بیشتر اشنا باشم ولی واسه سال دیگه هزار تا برنامه داشتم باووجودی میدونستم پشت کنکور موندن چقدر سخته😭
الان اومدم خونه همه سرزنشم کردن خانوادم😭😭چرا نخوندی چرا نمره هات پایین شد چرا حواست به زمان نبود و...
دائم مقایسه با این و اون فلانی اینجور بود اونجور بود
هرچی عقده رو دلشون بود خالی کردن روم😭
هرچی دلشون خواست گفتن بهم😭
ولی هیچکدومشون خبر نداشتن و ندارن من این یکسال چه زجری کشیدم من شب و روز نداشتم الان ارزوم یه شب خواب راحته سردردهای میگرنی دارم دکتر بهم قرص داده قرص ضدافسردگی مصرف میکنم تاحالم بد نشه هرچندوقت یبار بالا میارم باید برم دکتر
توی اوج جوونیم هجده سالگیم من یه ادم شکست خورده ای بیش نیستم
چقدر منتظر بودم این کنکور لعنتی رو بدم تا باخیال راحت واسه سال ۴۰۲ بخونم ولی الان حالم از قبلنم بدتره قراره یکسال سرکوفت بشنوم الان بهم گفتن دیگه هیچکس ازت هیچ حمایتی نمیکنه😭😭
میدونم حق دارن ولی امروز خرد شدم شکستم
نگین چرا نخوندی من هم شرایط خوبی نداشتم و هم اینکه خودم اشتباهاتی رو کردم و الان کاملا پشیمونم پی بردم بهشون😭
اما من عاشق داروسازیم تا قبول نشم دست ازش برنمیدارم محاله😭😭😭
کسی نبودم که از اول نخونم و پی درس نباشم من تا دوسال پیش همیشه توی شهر و استان جزو نفرات برتر بودم رتبه های کشوریم زیر پونصد بود درسم ایندم برام خیلی مهم بود و هست😭توی سمپاد درس میخوندم راهنمایی یه مدرسه عادی بودم اونقدر خوندم تا دبیرستان قبول شدم