2777
2789
عنوان

میاین؟کنکور😢😭

368 بازدید | 26 پست

بچها ازم نپرسید چطور بود حالم خوب نیست

فقط مطمئنم که خیلی خراب کردم رتبم داغون میشه حتی همونایی هم که بلد بودم و عمومیا مدیریت زمان نداشتم نرسیدم بهشون😭

من خودم قبل میدونستم امسال رتبه خوبی نمیارم برای همین هدفم سال دیگه بود این کنکورم فقط رفتم دادم که برای سال بعد با محیط کنکور بیشتر اشنا باشم ولی واسه سال دیگه هزار تا برنامه داشتم باووجودی میدونستم پشت کنکور موندن چقدر سخته😭

الان اومدم خونه همه سرزنشم کردن خانوادم😭😭چرا نخوندی چرا نمره هات پایین شد چرا حواست به زمان نبود و...

دائم مقایسه با این و اون فلانی اینجور بود اونجور بود

هرچی عقده رو دلشون بود خالی کردن روم😭

هرچی دلشون خواست گفتن بهم😭

ولی هیچکدومشون خبر نداشتن و ندارن من این یکسال چه زجری کشیدم من شب و روز نداشتم الان ارزوم یه شب خواب راحته سردردهای میگرنی دارم دکتر بهم قرص داده قرص ضدافسردگی مصرف میکنم تاحالم بد نشه هرچندوقت یبار بالا میارم باید برم دکتر

توی اوج جوونیم هجده سالگیم من یه ادم شکست خورده ای بیش نیستم

چقدر منتظر بودم این کنکور لعنتی رو بدم تا باخیال راحت واسه سال ۴۰۲ بخونم ولی الان حالم از قبلنم بدتره قراره یکسال سرکوفت بشنوم الان بهم گفتن دیگه هیچکس ازت هیچ حمایتی نمیکنه😭😭

میدونم حق دارن ولی امروز خرد شدم شکستم

نگین چرا نخوندی من هم شرایط خوبی نداشتم و هم اینکه خودم اشتباهاتی رو کردم و الان کاملا پشیمونم پی بردم بهشون😭

اما من عاشق داروسازیم تا قبول نشم دست ازش برنمیدارم محاله😭😭😭

کسی نبودم که از اول نخونم و پی درس نباشم من تا دوسال پیش همیشه توی شهر و استان جزو نفرات برتر بودم رتبه های کشوریم زیر پونصد بود درسم ایندم برام خیلی مهم بود و هست😭توی سمپاد درس میخوندم راهنمایی یه مدرسه عادی بودم اونقدر خوندم تا دبیرستان قبول شدم

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

اما من عاشق داروسازیم تا قبول نشم دست ازش برنمیدارم محاله😭😭😭

کسی نبودم که از اول نخونم و پی درس نباشم من تا دوسال پیش همیشه توی شهر و استان جزو نفرات برتر بودم رتبه های کشوریم زیر پونصد بود درسم ایندم برام خیلی مهم بود و هست😭توی سمپاد درس میخوندم راهنمایی یه مدرسه عادی بودم اونقدر خوندم تا دبیرستان قبول شدم

امروز دلم هزار تیکه شده فکر کنم اگه قرار باشه سرکوفت و سرزنش بشنوم خودم رو با دوتا قرص راحت کنم شاید بهترین راه باشه😭از دستم راحت میشن دیگه😭همین الانم به فکرشم وقتی دیدم سرم داد میزنن میخواستم برم سمت قرصا😭💔یا شما دعا کنید خدا خودش راحتم کنه گناهم نکنم دیگه اینجوری😭

حالم بده امیدوارم هیچوقت جای من نباشین این حالو واسه دشمنمم نمیخوام😢

اگر دیدید یهو افلاین شدم بخاطر اوناست ممکنه سرم داد بزنن بخاطر تو گوشی بودنم😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

💔

برات آرزو میکنم به هرچی ک حقته برسی✌️

یه سال دیگ سخته ولی باز اگع 

میدونی بخونی قبول میشی پس بمون

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

یه سوال من سال بعد کنکور دارم 

صفر صفرم هم دهم هم یازدهم 

از طرفی بایددد قبول شم 😭 امیدی هست ؟ 

توروخدا الکی نگید اره چرا که نه 

نکاتش رو بهم بگید چند ساعت در روز درس بخونم 

چجوری؟ 

توروخدا بگید کسی بوده توی این شرایط؟

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
هر چی قبول شدی برو ،اشتباهه پشت موندن

نمیتونم نمیذارن

خودم هم اینهمخ سال درس نخوندم که برم یه رشته ای که تهش هیچی نباشه😢

نمیتونم برم امسالـ

یه سوال من سال بعد کنکور دارم  صفر صفرم هم دهم هم یازدهم  از طرفی بایددد قبول شم 😭 امید ...

من الان حالم خوب نیست بعدا بهت میگم

💔 برات آرزو میکنم به هرچی ک حقته برسی✌️ یه سال دیگ سخته ولی باز اگع  میدونی بخونی قبول میشی ...

بمونم قبول میشم چون مطمینم که میخونم امروز فهمیدم کنکور اون غولی نبود که من ازش ساخته بودم ولی چجوری تحمل کنم چجوری😭

من الان حالم خوب نیست بعدا بهت میگم

باشه عزیزم فقط یادت نره لطفاً 😓

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
بمونم قبول میشم چون مطمینم که میخونم امروز فهمیدم کنکور اون غولی نبود که من ازش ساخته بودم ولی چجوری ...

سخته سخته یه سال دیگ خیلی سخت 

چرا به دارو علاقه داری انقد؟

بقیه رشته هام اگ میاری بزن برو 

یه سال دیگ معلوم نیس چ مشکلاتی برات پیش بیاد 

تو ک خبر نداری

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

بمونم قبول میشم چون مطمینم که میخونم امروز فهمیدم کنکور اون غولی نبود که من ازش ساخته بودم ولی چجوری ...

بهشون بگو که این کنکور رو ازمایشی دادی که خودتو بسنجی و حق ندارن اذیتت کنن بخاطرش و اصل قضیه سال بعد هست و بهشون ثابت کن 

سخته سخته یه سال دیگ خیلی سخت  چرا به دارو علاقه داری انقد؟ بقیه رشته هام اگ میاری بزن برو&nb ...

میدونم عین سگ پشیمونم😢😭

من دوتا برادر دارم یکیشون دندونپزشکی قبول شده الان سرکاره یکیشونم حقوق تهران خونده و الان وکیله

اگر یه رشته تاپ قبول نشم هیچکس ادم حسابم نمیکنه همه میگن ابروی خانوادشو برد هیچب نشد فقط ادعاش میشد

همه میگن پزشکی باید بری ولی من متنفرم داروسازی رو خیلی ساله علاقه دارم بهش حتی شاید باورت نشه از بچگیم داروها رو اسماشون حفظ میکردم کاربرداشون میخوندم😢

میدونم عین سگ پشیمونم😢😭 من دوتا برادر دارم یکیشون دندونپزشکی قبول شده الان سرکاره یکیشونم حقوق ته ...

فق بگم ک عده کمی از اونایی ک میمونن از سال قبل 

رتبه شون بهتر میشه 

فق اونایی ک خیلی سرسختن 

تا یه سال دیگ نمونی نمیدونی چ دردیه 

ایشالع ک همین امسال بری دانشگاه

بهشون بگو که این کنکور رو ازمایشی دادی که خودتو بسنجی و حق ندارن اذیتت کنن بخاطرش و اصل قضیه سال بعد ...

کاش اینطوری باشه😢😢

امروز که من هیچ خوبی ای توی رفتارشون ندیدم

همه روزای خوب من رو یادشون رفته سرزنشم میکنن

با کسایی که قبل از مریضی و افسردگی من هیچ وقت درسشون بهم نمیرسید مقایسم میکنن میگن فلانیا رو نگاه کن نمرشون از تو بهتر شد 

کاش درکم کنن صدبار من گفتم اشتباه کردم مقدار زیادیشم دست خودم نبود

ولی الان بجای اینکه کمکم کنن از همین امروز سرزنشاشون شروع شد قبلش بهم میگفتن هیچ مشکلی نداره بمونی فدای سرت اما الان میگن دیگه هیچکس پشتت نیست حمایتت نمیکنیم...

انگار دیگه من بچشون و خواهرشون نیستم💔