2777
2789
عنوان

میاین؟کنکور😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 26 پست
فق بگم ک عده کمی از اونایی ک میمونن از سال قبل  رتبه شون بهتر میشه  فق اونایی ک خیلی سرس ...

از همین امروزم فهمیدم چ دردیه💔😢😢😢

ممنون عزیزم

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

عزیزم شما هنوز سنی نداری ‌دنیا به آخر که نرسیده. حتما بمون برا ساله آینده .یکسال بمونی به اونی میخای حتما باتلاش میرسی. اینو مطمئنم چون دیدم. اگه خانوادتم عرچی گفتن اصلا برات مهم نباشه فقط با تلاست وپشتکارت بهشون ثابت کن که لیاقت بهترینارو داری.

اصلا از مقایسه کردن ناراحت نشو .اگه امروزم ناامیدی ایراد نداره هنوز تازه کنکوردادی.یه مدت به خودت استراحت بده بعد بشین و دوباره ازنو شروع کن.

وسعی کن دنبال چیزی که میخای باشی.

موفق باشی عزیزم.🌹🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما هنوز سنی نداری ‌دنیا به آخر که نرسیده. حتما بمون برا ساله آینده .یکسال بمونی به اونی میخای ...

ممنونم عزیزدلم😢😢😢❤❤

مرسی بابت حرفای قشنگتون😔

اما من عاشق داروسازیم تا قبول نشم دست ازش برنمیدارم محاله😭😭😭 کسی نبودم که از اول نخونم و پی درس ...

عزیزم بنظرم وقتتو واسه کنکور هدر نده اگر امسال قبول شدی که شدی نشدی برو دانشگاه 

با اگر خیلی عشق پزشکی اینایی و پولم داری مهاجرت کن 

ممنونم عزیزدلم😢😢😢❤❤ مرسی بابت حرفای قشنگتون😔

من خواهرم ساله اول مهندسی شیمی قبول شد یکسال موند ساله بعد مهندسی کامپیوتر .خودمم بعده سه سال چون ازدواج کرده بودم مهندسی کامپیوتر قبول شدم.خیلی از دوستام رو هم دیدم که یکسال موندن وساله بعد بهتر قبول شدن. 

موندن برا ساله بعد فقط انگیزه میخاد.که شما هم دارید.

فقط اول سعی کن خودتو آروم کنی.وبرای خودت هدف تعیین کنی وبا برنامه ریزی درست پیش بری مطمئن باش قبول میشی.

عزیزم بنظرم وقتتو واسه کنکور هدر نده اگر امسال قبول شدی که شدی نشدی برو دانشگاه  با اگر خیلی ع ...

نمیذارن با این رتبه هیچی نمیذارن

از چشمشون افتادم دیگه فکر نمیکنم خرجی واسم کنن

فقط امیدم به همینه که قبول شم سال دیگه و برم😔😢

من خواهرم ساله اول مهندسی شیمی قبول شد یکسال موند ساله بعد مهندسی کامپیوتر .خودمم بعده سه سال چون از ...

راست میگید عزیزم😔

من فعلا خودمو باختم حالم جالب نیست یکم چندروز زمان میبره

به لطف خانواده حالم خیلی بدتر از قبله

نمیذارن با این رتبه هیچی نمیذارن از چشمشون افتادم دیگه فکر نمیکنم خرجی واسم کنن فقط امیدم به همینه ...

اگر رتبه ات خوب شد ولی مثلا دولتی میخواستی بمون پشت کنکور ولی اگر دیگه واقعا بد بود نمون این وعده و وعید های پیج کنکوریا چرته 

خونوادم اونجور نیست حتما حمایت میکنه چقدر از این حرفا شنیدیم

اگر رتبه ات خوب شد ولی مثلا دولتی میخواستی بمون پشت کنکور ولی اگر دیگه واقعا بد بود نمون این وعده و ...

رتبه زبانم خوب میشه چون عمومیام خوب بودن و زبانم قوی فکر میکنم تربیت معلم برسونم ولی اصلا علاقه ای ندارم

تجربی کلا خراب کردم وقت کم اوردم و اختصاصیامم بد دادم..

خانوادم خیلی اذیتم میکنن همش سرزنش سرکوفت ولی مجبورم تحمل کنم تا سال دیگه😔