2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قضاوت نکن گل منم مث اسی چون خودم همه رو به چشم برادری میبینم از این سادگیا زیاد کردم وقتی سنم کم بو ...

عزیزم من خودم به اسی تو پست بعدیم گفتم منم مثل ایشون هزارتا اشتباه کردم 

من بخوام برای اشتباهام تاپیک بزنم یکی دوتا نیست زیاده 

کار اسی اشتباه بود آدم گردنشو‌ برای نامحرم باز نمیکنه 

اونم عطر که میشه آدم به گوشه مانتوش بزنه بو کنه 

به مرد جماعت رو‌ بدی همین میشه 

به یه آدم تو اتوبوس دوبار بیشتر نگاه کنی فک میکنه عاشقش شدی تا آخر ایستگاه با چشمک زدن و اشاره پدرتو درمیاره

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
برا خرید عید من تو اتاق پرو بودم  قفل در هم خراب بود  لخت بودم فقط سوتین و جین تنم بود ...

خواهر من زیر مانتو همیشه ی تی شرت داشته باش ادمیه میبینی ی جا دکمه لباست کنده شده شرف ادم ب باد میره ، ی بار تو بازار خانمه سوتین زیرمانتوش دیده میشد بهش گفتم همه داشتن نگاش میکردن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

درک نمیکنم بعضیا چرا اصل قضیه رو ول کردن و درگیر حواشین هیچ ربطی نداره که چون به گردنت عطر زده بخواد بهت دست برنه هرجوری که بودی و هر پوششی که داشتی حق نداشته تا اجازه ندادی بهت دست برنه‌ توی اروپاام با اون پوشش آزاد اگه کسی به خانومی بی اجازه دست بزنه خانوم میتونه ازش شکایت کنه و پدرشو دربیاره بعدم آدم تو همچین شرایط و مواقعی اصلا شوکه میشه و اصلا عقلش قد نمیده که طرف ممکنه چه منظوری داشته باشه.یاد اونایی افتادم که وفتی یه خانومی تاپبک میزد کتک خوردم میگفتن چیکار کردی که کتک خوردی....

همون جلو همسایه هاش باید آبروشو میبردی دفعه آخرش باشه 

اصلا نمیشه اینکارو کرد . مردم خیلی بد شدن . تقصیرو میگدازن گردن دختره . میگن تو نباید اینکارو میکردی و فلان . آره درسته که اینکارو نباید میکرد اما آیا مرده بی گناهه؟ واقعا یعنی هر کسی به گردن کسی خواست عطر بزنه باید دست بکنه تو لباسش؟

مردم ۹۹ درصدشون همینن . کوته فکر

چندروز پیش توی داروخونه بودم خیلی شلوغ بود بعد دیدید وقتی میخوای پذیرش اینا کارت و نسخه بدید باید خم بشید از جای شیشه بدی یه آقا از پشت خودشو بهم می‌مالید بعد منم ترسیدم و خشکم زد نمی‌دونستم باید چکار کنم اصلا هنگ شدم 

بهش اخم کردم ولی نتونستم چیزی بگم تنها کاری که کردم دور شدم از دور دیدم این آقا با همه خانوم های که میومدن می‌رفت همون کار رو انجام میداد رفتم به یکی از خانوم هایی که دارو رو میداد گفتم یه آقایی داره برای خانوم ها مزاحمت ایجاد می‌کنه لطفاً رسیدگی کنید اونم بهم گفت تو برو از پشت به من نشون بده وقتی نشونش دادم دیگه رفتم نمی‌دونم دیگه بعدش چی شد 

من اصلا هیچ وقت  فکر نمیکردم که مردی که حدود 10 12 ساله رفت و امد خانوادگی داریم و منو همیشه دخ ...

فکرت پاکه و فکر نمیکنی ک ادما همچین کارایی بکنن اما میکنن ..بهتر بود شیشه رو میکوبیدی تو سرش یا تو مغازه با صدای بلند فشش میدادی ابروش بره 

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز