2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست

اسی ب خونوادت نگفتی؟ بهشون اطلاع بده ک رفت و امدارو کنسل کنن اون اقا دیگه روش بازشده دفعه بد کارای بدتری میکنه

اون موقع اگه ب کسی بگی میگن خودت مقصر بودی ک تاالان چیزی نگفتی

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🤯🤯🤯🤯🤯🤯

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
نمیدونم چرا حس میکنم خالی بندیه این تایپک  مگه عطر فروشا به مچ دست عطر نمیزدن قدیما که بو کنیم ...

نی نی سایت اینطوریه که هر مشکلی هر اتفاقی غیر از دعوای خانواده شوهر خالی بندیه🙁

عزیزم دست تو یقت کرد دقیقا چکار کرد؟سینه هاتو دست زد؟

میخوای فیلمشو بذاره ؟😂😂😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

معمولا آدم زیر مانتوش یه تیشرت میپوشه که معمولا یقه هم کیپه خودمم به سختی دستم رد میشه 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

همه کامنتا رو خوندم یه نظری دارم

اولاً اصلا طرف صحبتم نه استاتر و خانوادش هستن و نه هیچ عزیزی

من میگم اگر خانواده ها طوری برخورد کنن که دخترای گلمون از بچه گی لباس مناسب بپوشن جلوی خیلی از تعرض ها گرفته میشه 

علت اینکه خیلی از تعرض ها از طرف نزدیکان هست همینه که همه رو مثل برادر، پدر، دایی و.... خودمون میدونیم و بچه هامون رو کنارشون راحت میزاریم

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

میخوای بگو به مادرت اینا...!

بلایی سرت نیاره؟!!با توجه به اینکه میگی زیاد رفت و آمد دارید...! بگو اگرم ترسیدی بازم بگو...!

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
برا خرید عید من تو اتاق پرو بودم  قفل در هم خراب بود  لخت بودم فقط سوتین و جین تنم بود ...

یجوری میگی فقط😐🤣 انگار برهنه با یدونه شرت بودی خوبه شلوار سوتین داشتی .. اونجا دوربین یا کسی نبود ببیننش بگیرن مرتیکه رو بگن چه غلطی میکنی ؟ بوتیک زنونه بود ؟ شایدم اشتباهی در رو باز کرده

اینقدر نگین کارت اشتباه بوده اشتباه از اون مرده بود ک انکار سن خرو داشته  ولی عقلش نرسیده بایه ...

میگیم چون کارش اشتباه بوده و باید یاد بگیره و الان هم باید بدونه که خودش هم اشتباه کرده باید بیشتر حواسش رو جمع کنه باید یاد بگیره که به جای معذب شدن و تو رو دروایسی گیر کردن راحت نه بگه.هم کار اون آقا اشتباه بوده هم کار ایشون

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...