2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست
مرسی جواب دادی من واقعا توانایی اینکه بگم نداشتم  من از وقتی بچه بودم با پسر این اقا بزرگ شدم& ...

خدا لعنتشون کنه کثافتهای کفتار رو که اینقدر نجسن 

بهش فک نکن اسی 

اگه یه بار دیگه دیدیش تف کن تو صورتش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره 😭😭

میشه بگی چی بود 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
همون جلو همسایه هاش باید آبروشو میبردی دفعه آخرش باشه  

نه تواین کشوری ک ما هستیم  فقططط ابروی دختر بااین کارمیره

استارت کارخوبی کرد دادنزد ک بقیه رو خبرنکرد  اگه هنگ نمیشد سریع داد میزد خوب بود تازه میتونس فقط فرار کنه خودش  ولی ادم قفل میشه متاسفانه     

اینجا ایرانه نمیگن خاک ترسر مرده چقدر کثیفه   میگن دختره بد بود حتما یه کاری کرده  یااینکه میگن ب دختره دست زده  مهصوصااا اگا شهر کوچیک باشه   حالا شهر بزرگ کسی کسیو نمیشناسه

حالا زیر زمین اره ولی ادم از اتاق پرو یه مغازه تو یه ساختمون مرکز خرید انتظار نداره😑

اره ميفهمم چي ميگي منكه اينقد ترسيده بودم فك ميكردم از قصد اونجوري كرده نكنه بياد درو يهو باز كنه بالاخره ادم مريض زياده

نه اتفاقا بهتر که زدی رو دستش اصلا از  سر عصبانیت یه موقع تو سر اون ادم نزنید اگر اسیبی ببینه ح ...

منم چون شهر کوچیک و همه اشنا نمیتونستم چیزی بگم😔

فک کن تو شهرستانی ک قدم به قدمش همو همه میشناسن 

میتونستی جیغ بزنی که اینکارا کرد

میشه بگی چی بود 

عزیزم خیلی طولانیه.خلاصش میگم که من با شوهرم دوست بودم بعد تودوران دوستی برادرش هم منو دید وبه گفته خودش عاشقم شد بعدش که زن داداشش شدم محبت های زیادی میکرد منم میگفتم مثل برادرمه تا اینکه یه بار تنها شدیم ومنو بزور گرفت و بوسم کرد

اره ميفهمم چي ميگي منكه اينقد ترسيده بودم فك ميكردم از قصد اونجوري كرده نكنه بياد درو يهو باز كنه با ...

دقیقا منم فکر کنم برا منم در رو از قصد باز کرده بود

مثلا اگه اتفاقی بوده سریع درو می‌بست معذرت خواهی میکرد 

ولی قشنگ سرتا پامو نگاه کرد بعد درو بست منم شوک شده بودم بعدش جیغ کشیدم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
منم چون شهر کوچیک و همه اشنا نمیتونستم چیزی بگم😔 فک کن تو شهرستانی ک قدم به قدمش همو همه میشناسن&n ...

اوهوم نمیشه واقعا

اصلااا ب خاطرش عذاب وجدان نداشته باش  توتقصیری نداری اون تاوان کارشو میده      توام فراموش میکنی  کامل نه  ولی حسش برات کم  کم ازبین میره     این همه دخترهستن تازه ب خواست خودشون میرن بامردا رابطه و ازاینجورکارا میکنن   تو ک دیکه تقصیری نداری   خودتو ناراحت نکن  هنوزم همون دختر خوب و پاک هستی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز