2821
2789
عنوان

تجاوز 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33742 بازدید | 185 پست
الان خیلی هاهم میگن چرا گردنت  چون خیلی عطر بو کرده بودم مشامم پر شده بود  به ساعد دستام ...

چه ربطی داره همه عطر فروشا قهوه دارن وقتی قهوه رو بو میکنی عطر قبلی بوش میره 😐

شامت پر شده بود از گردن چطوری بوش میکردی 😑

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط خداکنه هیچ کسی تو این شرایط گیر نکنه  من آدمی نیستم که بخوام کم بیارم یا از حقم بگذرم و حر ...

همون جلو همسایه هاش باید آبروشو میبردی دفعه آخرش باشه 

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰

منم یه باررفتم گوشواره بخرم از این بدلا تازه گوشمو سوراخ کنم مرده گفت بزارمن بندازم گوشت چنان بهش نگاه کردم گرخیدگفتم دیگه چی 

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
منم رفتم يه جا خريد كنم يه زيرزمين كوچولو بود ولي لباساش خيلي شيكه بعد فقط من بودمو فروشنده رفتم ك پ ...

حالا زیر زمین اره

ولی ادم از اتاق پرو یه مغازه تو یه ساختمون مرکز خرید انتظار نداره😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اینجور مواقع باید قهوه بو کنی.خودشون دارن اونجا ربطی به پیش زمینه نداره اصلا.اینکه گردنتو جلو یه ...

اینقدر نگین کارت اشتباه بوده

اشتباه از اون مرده بود ک انکار سن خرو داشته  ولی عقلش نرسیده بایه دختر چطور برخورد کنه

استارتر هنوز واقعا سنش زیادنیس  حالاهول شده یا تودروایسی گفته ب گردنت بزنم اونم دیده آشناس بهش میگه دخترم  حس پدر و دختری بهش داشته  و فک نمیکرده آدم کثیفی باشه    درسته ب هرحال نامحرمه  ولی حالا شده  و استاترم تقصیری نداره

هنگ کردن طبیعیه.بخصوص انتظار نداشته باشی.این اتفاق تو تاکسی برام افتاد.زدم رو دستش گفتم داری چ غلطی میکنی.ولی حالم بده .و بازم بنظرم باید تند تر  برخورد میکردم.مثلا میزدم تو سرش

واى منم چند هفته پيش يقم پايين بود خريدمون تموم شد شوهرم تو ماشين نشست منو مادرشوهرم رفتيم تو بازار عطر بخريم شوهرم تو ماشين مارو ميديد بعد مرده هيز ميگفت شالتو ببر كنار برات عطر بزنم گفتم ديگ نميخاد گفت نه شالتو بزن كنار برات بزنم حالا مادرشوهرم ميگف بزار برات بزنه ديگ 😁😁حالا شوهرمم داشت نگا ميكرد آخرش نزاشتم

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you
اینقدر نگین کارت اشتباه بوده اشتباه از اون مرده بود ک انکار سن خرو داشته  ولی عقلش نرسیده بایه ...

مرسی جواب دادی من واقعا توانایی اینکه بگم نداشتم 

من از وقتی بچه بودم با پسر این اقا بزرگ شدم 

از وقتی که هنوز حالیم نبود محرم و نامحرم چیه باهاشون میرفتم و..... 

برای همین واقعا این تصور نداشتم 

هنوز مغزم یخه