2777
2789
عنوان

حس ششمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 79 پست
حست نسبت به طلاق و گرفتن مهریه؟ حست نسبت به اون به اصطلاح شوهرم؟

اگ بخوای طلاق بگیری خیلی اذیت میشی سرمهریه دلت میگه بمونی و یه فرصت دیگه بهش بدی

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
اره خوشحال میشی...اسی نمیدونم چراحسم میگه تازگیا یه معامله داشتین یاخواهی داشت

مطمینی خوشحال میشم؟ ترس لعنتی دس بردار نییت؟

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگ بخوای طلاق بگیری خیلی اذیت میشی سرمهریه دلت میگه بمونی و یه فرصت دیگه بهش بدی

خیلی زجر کشیدم‌.‌..دوسش دارم ولی کنارش ارامشی ندارم...

کِی میتونم طلاق بگیرم؟چرا اذیت؟

در مورد اون چیزی حس نکردی؟

مطمینی خوشحال میشم؟ ترس لعنتی دس بردار نییت؟

بخداتوکل کن ایشالاک پشیمون نمیشی

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
میشه لطفا حستو نسبت به مریضیم‌ بگی  به عمل میکشه؟؟

ب نظرم مریضیت خدایی نکرده مریضیه سختی نیس

خیلی زجر کشیدم‌.‌..دوسش دارم ولی کنارش ارامشی ندارم... کِی میتونم طلاق بگیرم؟چرا اذیت؟ در مو ...

حس میکنم اگ بخوای طلاق بگیری سرمهریه اذیت میشی واعصابت کلی داغون میشه 

اره خطرناک و سخت نیست  فقط می‌خوام بدونم عمل درمانشه یا دارو؟

ایشالاباداروحل میشه

سلام  جیار❤ وروبسان حس ششم ایشینه؟😂😂👍

سلام باجی نجسن؟یوخ بابا حدس ویرام 😂چوخی دوز چیخیر گوسن؟؟