2777
2789
عنوان

حس ششمیا

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 79 پست
جسیت بچع جاریم چیه ؟

سلام.

ببخشید اینها رو میگم .اما اگه درست یا غلطه بگو .

جنسیت نی نی جاریت به این خاطر برات مهمه .چون خودت دخمل داری و اگه نی نی اون پسر باشه خونواده شوهرت اونو تحویل میگیرن .و نمیدونم شاید بخاطر نی نی تو حرف هایی هم پشت سرت بزنن 

سلام. ببخشید اینها رو میگم .اما اگه درست یا غلطه بگو . جنسیت نی نی جاریت به این خاطر برات مهمه .چو ...

سلام . ن عزیزم خداروشکر من از جفتش دارم . جاریم خواهرمه دوس دارم ببینم نی نیش چی میشه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام .ممنون . خیلی نگران هستی و استرس باردار شدن رو داری .برج هشت امسال اولین سونو بارداری رو میری ...

سلام به نظرت من کی باردارم جنسیت چیه

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا