2777
2789
عنوان

واردای اینستاگرام بیاین تو روخدا

89 بازدید | 11 پست

من یه کاربری دارم هرچی فکر میکنم رمزش یادم نیس بدبختی اینجاس نمیدونم با چه شماره یا ایمیلی درستش کردم حالا چطوری برم تو این کاربری 

راهی بردین بگین خیلی ضروریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رو شماره ک خیلی راحت واردش میشی وارسا عکس بندازم برات 

اره واردش شدم ولی رمزش یادم نیس راهی نیس رمزشو عوض کنم؟وجدید بذارم چون من میترسم شمارم مسدود بشه چون اون خطم هیچ استفاده یی ازش ندارم

اگه فهمیدے به منم بگوو من فقط میدونم رو چ شماره یی نصب کردم رمزش فقط یادم نیس،یکے منو لطفاا لایک کنه

اون قسمت ک نوشته اگه رمز رو فراموش گردی اینجا کلیک کن یه همچین چیزی

بعد میزنی رو اون این صفحه باز میشه شمارند بنویس کاربران میاد بالا وارد میشی

اون قسمت ک نوشته اگه رمز رو فراموش گردی اینجا کلیک کن یه همچین چیزی بعد میزنی رو اون این صفحه باز م ...

مرسے آجی جونم واردش شدم،فقط میخوام رمزشو داشته باشم چون میترسم شمارم که استفاده یی ازش نمیکنم مسدود شه،

رمزش داشته باشم خیالم راحت میشه حالا که من وارد اکانتم شدم گزینه یی نیست رمز فراموش شده رو بزنیم و رمز جدید برا پیجم بذارم؟

اره واردش شدم ولی رمزش یادم نیس راهی نیس رمزشو عوض کنم؟وجدید بذارم چون من میترسم شمارم مسدود بشه چون ...

برو داخل ستینگ اونجا تغییر بده رمزشو بعد یع ایمیل بساز اونجا که زده احراز هویت ایمیل بزن بعد پامک تایید هویت میاد به ایمیلت راحت

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰

[QUOTE=243048998]برو داخل ستینگ اونجا تغییر بده رمزشو بعد یع ایمیل بساز اونجا که زده احراز هویت ایمیل بزن بعد پامک تا ...[/QUOTE

برای منم جواب میدی خیلی گیجم نمیتونم کاری کنم ن شماره ن ایمیل ن رمز هیچ کدوم یادم نمیاد

فقط اسم کاربری بلدم

[QUOTE=243048998]برو داخل ستینگ اونجا تغییر بده رمزشو بعد یع ایمیل بساز اونجا که زده احراز هویت ایمی ...

نام کاربریتو بزن ببین چی میگ احتمال داره پیامک بباد به اون شماره ایز که باهاش ساختی

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰