2789
عزیزم اکثراینایی که گفتیدفقط واسه بارداری وسنگین شدن شکم وفشاراومدن به اون نواحیه  صحبتای دکتر ...

خودم کادر درمانم 

هم اتاق عمل بودم هم زایشگاه ، با هزار تا دکتر صحبت کردم

من قبلش خیلی وحشت داشتم ولی حین بیحستی خیلی خوب بود راضی بودم چیزی متوجه نشدم .

فکرش ترسناک‌تر از خود عمله اصلا نگران نباش 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شايد بگي منم دروغ ميگم من تو فاميل و دوستان بالاي پنجاه تا زايمان طبيعي و سزارين ديدم و اينكه سزارين ...

عزیزم منم گفتم که دردهردوروکشیدم واسه ی من درطبیعی خیلی قابل تحمل تربودوخوبیش اینه حین اومدن بچه کلاازبین میره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خودم کادر درمانم  هم اتاق عمل بودم هم زایشگاه ، با هزار تا دکتر صحبت کردم

😊خیلیم خوب .پس خودتون بهتر میدونیددیگه 

خودتون هم میدونیدکه دستمزدسزارین خیلی بیشترازطبیعیه واسه دکتر ولی چرااونی که مشکل لگن  نداره روتشویق به طبیعی میکنن؟؟؟ خب معلومه چون روش بهتریه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
افتادگی مثانه هموروئید رکتوسل سیستوسل پرولاپس رحمی و هزار تا مشکل دیگه از عوارض طبیعی هست  نه ...

دقیقا گل گفتین

واینکه تو کشور ما اصلی ترین علت تاکید روی زایمان طبیعی برای بچه زایی بیشتره

چون سزارین محدودیت تعداد داره

واینکه خب باپیشرفت علم مادرها هم بهره ببرن

میتونن ریلکسترو راحتر زایمان کنن

کل فامیل ما از نزدیک و دور اکثرا سزارینی هستن وراضی 

اتفاقا خیلیارو من دیدم زایمان طبیعی داشتن وهرلحظه پشیمونن از زجری ک کشیدن و عوارضش …مهمترینش پارگی پرینه تا مقع@د و عوارض بعدش جراحی زیباییم که همه میدونن یه جراحی فرمالیته س که تقریبا اثر زیادی نداره

حالامیدونم الان بعضیا میگن نه ما طبیعی زایمان کردیم ومثل دختریمونیم!!!!

طبیعی هم بسته به فیزیک و توان بدن میتونه خوب باشه 

که بنظرم بیشتر برا خانمهای ورزشکارو بارژیم غذایی مناسب و کلی دنگ و فنگ و صدالبته لگن اماده مناسبه!!!که متاسفانه توکشور ما اکثر مادرا بدن اماده ای ندارن مخصوصا تو بارداری…

بنظرم توکشور ما بهترین انتخاب سزارینه

باتوجه ب تجربه اطرافیان وخانمای نی نی سایت

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

😊خیلیم خوب .پس خودتون بهتر میدونیددیگه  خودتون هم میدونیدکه دستمزدسزارین خیلی بیشترازطبیعیه و ...

بین سزارین و طبیعی هیچ خوبو بدی وجود نداره 

هر دو عوارض دارن هردو ممکنه باعث مشکل شن همه چی بستگی به بدن فرد داره

نمیفهمم کی بحثو جدال بین این دو طرف تموم میشه😑

اون جراحیم که میگین تشویق میکنه چون از یه جایی ب بعدش برا خودش دردسر درست میشه

بین سزارین و طبیعی هیچ خوبو بدی وجود نداره  هر دو عوارض دارن هردو ممکنه باعث مشکل شن همه چی بس ...

خب من که اینوبالاترگفتم 

هردوعوارض خودشونودارن 

اینجاهیچوقت بحث سزارین وطبیعی نه به تفاهم میرسه نه تموم میشه😅

دوست خودم رفت بهترین دکترشهرمون وتا۸ماهگی زیرنظراون بودبهش گفته بودلگنت کوچیکه وبایدسزارین بشیولی بعدکه رفت بیمارستان دولتی،دکتره اصلااجازه ندادببرنش اتاق عمل واسه سزارین وبیچاره باکلی سختی زایمان کرد 

یکی دیگه ازآشناهاهم این مشکل واسش پیش اومدولی دیدن بچه نمیتونه به دنیابیادبردنش اتاق عمل واسه سزارین 

واسه اینطورآدماخیلی سخته زایمان طبیعی وعوارضش حتی ازسزارین هم بیشتره