2789
عنوان

مادرشوهر

433 بازدید | 10 پست

چند وقت عروسی پسرعموی شوهرم بود نتونستیم بریم چون شعرمون نبودیم مادرشوهرم اینا نمیدونم چرا نرفتن. حالا زنگ زد ب شوهرم میگه من و خواهرت میخوایم بریم خونش کادومون و بدیم. توام کادوت و بده ک ببریم زشته. شوهرم ازم پرسید ک بدم گفتم هرجور خودت صلاح میدونی ولی ناذاحت شدم از اینکه اصلا من و ب حساب نیاورد نگفت خانومتم بیاد کادوتون و بدید ی تعارفم نکرد. ب نطرتون ارزشش و داره ب روشون بیارم یا ب شوهرم بگم ناراحت شدم؟ 

من باشم به همسرم نمیگم 

دوست ندارم همسرم فکر کنه که من را آدم حساب نکردن!

مردها هم معمولا این ها را نگی نمیفهمن .بگی هم خیلی براشون عجیبه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون لحظه ب فکرم نرسید

خب اگه هنوز مادرشوهرت نرفته به همسرت بگو باهاش تماس بگیره و کادو شما رو کنسل کنه،به همسرت بگو دلم میخواد باهاشون آشنابشم و فکرمیکنم بی ادبی باشه کادوشونو بدیم کسی دیگه ببره

اگه همسرت با داماد دوستی و صمیمیت خاصی نداره ، کادو رو بدید مادرشوهرت ببره بده که دیگه تکلیف از سرتون بیفته و نخواین بعدا برید و اون تازه عروس هم مجبور نشه دوبار مهمان داری کنه

اما اگه با داماد خیلی صمیمی و رفیق هستن و انتظار دارن که شخصا برید خونه شون بذارید خودتون کادو رو ببرید وگرنه که مادرشوهرت داره کارتون رو راحت میکنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم