چولجونگ مدیر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 884 عنوان بیاید اسم کراشاتونو بگید(سلبریتی)😂💜 | مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 79 پست خودم= کیم تهیونگ، کیم جونگ هیون،پارسا پیروزفر و علی شادمان،آرتا ونتونز،سپی خلسه،امینم، تنتاسیون خدابیامرز، کوکی و جین و جیمین😂همین!اصلنشم زیاد نیستن😀 *قانون مورف* خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:))) Naturalistic☘ طبیعت گرا☘ یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........ 1401/04/09 | 13:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چولجونگ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 884 سبکش چیه؟ طنز،عاشقانه،ولی با خانواده نبین یا میبینی با سانسور ببین *قانون مورف* خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:))) Naturalistic☘ طبیعت گرا☘ یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
چولجونگ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 884 جنسن اکلس لی مین هو کیم سو هیون کیم سانگ بوم تهیونگ جیمین سونگ جونگ کی لی دونگ ووک منم از وارثان به بعد از لی مین هو خوشم میاد ولی کراشم نیس *قانون مورف* خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:))) Naturalistic☘ طبیعت گرا☘ یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
چولجونگ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 884 چیزایی ک گفتی سپی خلصه رو هستم من تو ونتونز سمی رد بیشتر کراشم خلسه که عشقه ولی تو ونتونز من اول رو ارتا بعد کوروش بعد سمی کراشم *قانون مورف* خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:))) Naturalistic☘ طبیعت گرا☘ یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
lavagirl عضویت: 1397/06/29 تعداد پست: 1747 خلسه که عشقه ولی تو ونتونز من اول رو ارتا بعد کوروش بعد سمی کراشم من اولی سمی بعد کوروش بعد ارتا
چولجونگ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 884 من اولی سمی بعد کوروش بعد ارتا کاملا برعکسیم پس😂 *قانون مورف* خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:))) Naturalistic☘ طبیعت گرا☘ یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........