2777
2789
عنوان

بیاید اسم کراشاتونو بگید(سلبریتی)😂💜

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 79 پست
باهان در مورد ایران حرف زدم،گفتم بهش حتی یه کلیپ ایرانی واسش فرستادم که برگشت بهم گفت معنیشو نمیدونم ...

خیلی خوشحالم که یه پسر میبینم که به بی تی اس توهین نمیکنه بعضی ها انقدر بی شعوری که بی دلیل توهین میکنن  معلومه اونم دختر خوبیه 

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه
خیلی خوشحالم که یه پسر میبینم که به بی تی اس توهین نمیکنه بعضی ها انقدر بی شعوری که بی دلیل توهین می ...

من کلا از کره ای ها خوشم میاد،سریالوشونم میبینم،چرا باید توهین کنم بقیه هم که توهین میکنن واقعا شناختی از کره ندارن اینو مطمئن باشین،کشور پاک و پیشرفته ای هس،همین گوشی‌های با کیفیت سامسونگ ک استفاده می‌کنیم به خاطر مردم کره هس،یا خودروهای کره ای عالین ولی حیف که تو ایران خیلی گرونن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا از کره ای ها خوشم میاد،سریالوشونم میبینم،چرا باید توهین کنم بقیه هم که توهین میکنن واقعا شناخ ...

حیف خیلی گرونن 🥲 جالب اینجاس از لوازم کره ای استفاده میکنن ولی توهین میکنن🤣

حیف خیلی گرونن 🥲 جالب اینجاس از لوازم کره ای استفاده میکنن ولی توهین میکنن🤣

یه چیزی میگم خودتون تا تهشو بخونین،همیشه گروه موفق طرفدار داره و در کنارش مخالف یا هیتر داره،بی تی اس گروه فوقالعاده ای هس من چندتا از کلیپاشون رو با معنی دیدم حرفای خوبی میزنن مثبت اندیشن،کره تنها کشوریه که تونست خودشو از لحاظ صنعتی به حد ژاپن و اروپا و آمریکا برسونه،به نظرم ما ایرانیام میتونیم مثل کره جنوبی بشیم ولی حیف اینجا دنبال پیشرفت نیستن،الان شما کره شمالی رو با جنوبی مقایسه کن مردم کدومش تو رفاهن،بدبختی اینجاس ما شبیه کره شمالی هسیم نه جنوبی

یه چیزی میگم خودتون تا تهشو بخونین،همیشه گروه موفق طرفدار داره و در کنارش مخالف یا هیتر داره،بی تی ا ...

خیلی حق گفتی کره شمالی دوم ماییم اگه ماهم  مثل کره جنوبی بودیم میتونستیم بهترین باشیم  و نژاد پرستی رو کنار بزاریم 

کمن که😂بخدا دوستام رو کل دنیا کراش دارن من خوبم

خوبه بازهم تو😂

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
یه چیزی میگم خودتون تا تهشو بخونین،همیشه گروه موفق طرفدار داره و در کنارش مخالف یا هیتر داره،بی تی ا ...

دقیقا تو کره شمالی انقد قوانین سختگیرانه وجود داره. حق ندارن سریالای کره جنوبی و امریکایی رو نگا کنن.

بعدم بی تی اس همش تو اهنگشون دارن بهمون یاد میدن ک خودمون و دوس داشته باشیم و بخاطر رفتار خوبشون کلی طرفدار دارن

دقیقا تو کره شمالی انقد قوانین سختگیرانه وجود داره. حق ندارن سریالای کره جنوبی و امریکایی رو نگا کنن ...

تو سریال بازی مرکب یکی از نقشای اصلی از کره شمالی فرار کرده دیدین شما؟ولی مادرشو گرفتن،

موافقم چون بیشتر حرفاشون اینه خودمونو دوس داشته باشیم قبلنا شنیدم

عه وااا کراش خودمممممههههههه🥺😂😂😂

باشه باشه🥺

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792