خیلی خوشحالم که یه پسر میبینم که به بی تی اس توهین نمیکنه بعضی ها انقدر بی شعوری که بی دلیل توهین می ...
من کلا از کره ای ها خوشم میاد،سریالوشونم میبینم،چرا باید توهین کنم بقیه هم که توهین میکنن واقعا شناختی از کره ندارن اینو مطمئن باشین،کشور پاک و پیشرفته ای هس،همین گوشیهای با کیفیت سامسونگ ک استفاده میکنیم به خاطر مردم کره هس،یا خودروهای کره ای عالین ولی حیف که تو ایران خیلی گرونن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حیف خیلی گرونن 🥲 جالب اینجاس از لوازم کره ای استفاده میکنن ولی توهین میکنن🤣
یه چیزی میگم خودتون تا تهشو بخونین،همیشه گروه موفق طرفدار داره و در کنارش مخالف یا هیتر داره،بی تی اس گروه فوقالعاده ای هس من چندتا از کلیپاشون رو با معنی دیدم حرفای خوبی میزنن مثبت اندیشن،کره تنها کشوریه که تونست خودشو از لحاظ صنعتی به حد ژاپن و اروپا و آمریکا برسونه،به نظرم ما ایرانیام میتونیم مثل کره جنوبی بشیم ولی حیف اینجا دنبال پیشرفت نیستن،الان شما کره شمالی رو با جنوبی مقایسه کن مردم کدومش تو رفاهن،بدبختی اینجاس ما شبیه کره شمالی هسیم نه جنوبی
خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم میدونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴