2777
2789
عنوان

بیاید اسم کراشاتونو بگید(سلبریتی)😂💜

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 79 پست

کراش های منم بعد از شروع هر فیلمی تغییر میکنه🥴🥴🥴

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

رو همه پسرای خوشگل وجذاب

زیبا بود😂

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کای سوهو جانگ کوک امیر حسین ارمان😐😂😂

پس ته چی🙂💔

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
زیبا بود😂

😂😎 لی مین هو که کراش ابدیمه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اسکندر مقدونی 😍

واقعا؟تو شخصیتای تاریخی من فقط رو بابک خرمدین کراش دارم 😂

عکس همسرتو بذار

نمیشه عزیزم شغلشم گفتم شناسایی میشم یهو...اینجادونفرفامیل پیداکردم البته اونادرجریان نیستن

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
یک سوال  سلبریتی یعنی چی 🙁

به افراد معروف و محبوبی که تو یک حرفه مشغول به کا رهستن (بیشترهنری ) میگن

همون هنرپیشه ی خودمونه

آرمان درویش، حامیم

اوااااااا حامیم یادم رفتتت😂💔

واقعا؟تو شخصیتای تاریخی من فقط رو بابک خرمدین کراش دارم 😂

تازه من هیتلر و بقیه رو نگفتم 🤷🏻 اگ بخوام بگم سرت درد میگیره این آدم های جدید این دوره رو دوست ندارم 

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570
دیگه کسی نبود روش کراش بزنی؟!😂😂

هستن ولی ظرفیت تکمیله باید تو صف وایسن تا خالی شه😂

اصلا سلبریتی کراش ندارم 😂  از بازی جواد عزتی خیلی خوشم میاد با شبنم مقدمی

😂👍

چندتا دیگه اضافه میکردی 😕

همین چن تان فعلا

فیلم کره ای خوب مثل ما همه مرده ایم یا بازی مرکب اصلا وجود داره؟میدونم ربط نداره ب تاپیک ولی گفتم شا ...

ارهههه اقای ملکه معرکست خیلی خفنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792