2777
2789
عنوان

بیاید اسم کراشاتونو بگید(سلبریتی)😂💜

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 79 پست

دیگه کسی نبود روش کراش بزنی؟!😂😂

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشهههههههههه حتی یه نفر؟

شده دیگه😶

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

اسکارلت جوهان سون   مارگو رابی    کیم تهیونگ  لی دونگ ووک    وی ها جون    گونگ یو  

رو جونگ کوک کراش نداشته باش اینجا کلی آرمی کوکی لاور هست میریزن سرت خودم روش کراش نیستم

رفت؟؟ خب به درک...خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه
بوراک اوزچویت شبیه همسرمم هس💙

عههه کمال تو اوکیا ،فیلماشو خیلی دوس دارم

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
پارسا پیروزفر 💚

ایشون که سلطانه اصلن

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

ندارم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چقدکراش😕

کمن که😂بخدا دوستام رو کل دنیا کراش دارن من خوبم

عههه کمال تو اوکیا ،فیلماشو خیلی دوس دارم

خخخخ اره همش ب شوهرم میگم اونوخیلی دوسش دلرم شبیه اونی دیوونه میشه🙂😐

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792