2777
2789
عنوان

بی میلی همسرم

347 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها خوبید؟

من سوالی دارم خواهش می کنم راهنمایی کنید. من تازه 20 روزه ازدواج کردم. بعد از 20 روز با همسرم س ک س داشتیم. کلا حس می کنم که بی میل ه. حس جنسیش ضعیف ه. میگه هر چی تو بخوای. من دوست دارم گاهی اون پیش قدم بشه. حتی برای بوسیدن و نوازش هم باید بهش اشاره کنم که دارم از این کار لذت می برم ادامه بده. دوران عقد بهتر بود. توی دوستی همدیگه رو کم میدیدیم. شاید متوجه نشده بودم به این سردی ش. راهنمایی کنید و اگر شماره مشاوره دارید بهم بدین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوستم داره. همه کار می کنه واسم ولی توی عشق بازی و .... ضعیف ه. یک بار بهش گفتم (شاید بد گفتم بهش) شاکی شد. گفت همه چی انگار برعکس شده. منم دوستش دارم . ولی حس می کنم من از اون گرمترم. چیکارش کنم. خیلی این قضیه روم تاثیر گذاشته. افسرده شدم از آدمها بدم میاد. دوست دارم تنها باشم. از خانواده اش متنفر شدم. با اینکه ادمهای خوبی هستن

تازه داماد انقد سرد اخه

یاد ازدواج خودم افتادم حیف که تو این تاپیک جاش نیست

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

شب ها میشینه فیلم میبینه تا خسته بشه بخوابه. من رو هم صدا می زنه که با هم ببینیم. کارش هم ساعت 10:30 تمام میشه. میاد شام می خوریم و شروع می کنه به فیلم دیدن. هر زمان هم عشق بازی کردیم درخواست از طرف من بوده

لعنت به شانس و بختمون

نه ناشکر نباش خواهر جون 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.