2777
2789
عنوان

خیانت؟

369 بازدید | 43 پست

اقااا من شک دارم ب شوهرم بیاین بگم این دختر همسایمون ک دختر بدی بنظر نمیرسه داره جدا میشه تقریبا دوستیم ن خیلی صمیمی ن خیلی غریبه حالا خبلی شک دارم خودش و شوهرم باهم سر وسری دارن خدا ازم بگذره ک نمیخام تهمت بزنم اما خودش بعضی شبا ک شوهرم هست اونم هست میشینه دم در خوته هامون حیاط دارن و جدا میشیتن با همسایه ها دم در من نمیرم ولی صداشون میاد اما دقیقا شبایی ک شوهرم نیست اون هم نیست دارم دیونه میشم خیلی حس خیانت دارم🥲تنها کاری ک دارم میکنم دوری ازش هس ک وارد زندگیم نشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همچنان دور باش تا ببینی چی پیش میاد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اولا ازش دوری کن دوما شوهرت مگه شبا کحا میره؟

یه شب درمیون میره پیش رفیقاش یه شب خونس یه شب رفیقاش زیادم نمیمونه مثلا ۱۲ونیم معمولا خونس ولی گلا یه چیزایی دیدم ک خیلی حس خیانت دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز