2777
2789
عنوان

خیانت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 43 پست
یه شب درمیون میره پیش رفیقاش یه شب خونس یه شب رفیقاش زیادم نمیمونه مثلا ۱۲ونیم معمولا خونس ولی گلا ی ...

چقدرررر بددددد

بیشتر حواست به شوهرت باشه

مشکوکه خیلی خیلی

شاید با این دختر نباشه

ولی ممکنه با کس دیگه ای هم نباشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدرررر بددددد بیشتر حواست به شوهرت باشه مشکوکه خیلی خیلی شاید با این دختر نباشه ولی ممکنه با کس ...

خیلی منو ترسوندی ولی من هزار بار ب شوهرم گفتم اگ یه روزی یه جایی حس کردی دیگ‌منو نمیخای یا ب کسی دیگ چشم داری بهم بگو همون موقعه برم چون تحملشو ندارم

یه شب درمیون میره پیش رفیقاش یه شب خونس یه شب رفیقاش زیادم نمیمونه مثلا ۱۲ونیم معمولا خونس ولی گلا ی ...

ببین عزیزم از ته دل آرزو میکنم اشتباه کنی.ان شالله که اشتباه کنی

اما من خودم وحشتناک تیزم یعنی خیییییلی زرنگم حس ششم فوق العاده ای دارم.یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین

خیلی منو ترسوندی ولی من هزار بار ب شوهرم گفتم اگ یه روزی یه جایی حس کردی دیگ‌منو نمیخای یا ب کسی دیگ ...

منم زیاد گفتم به نامزد قبلیم

ولی اینو یاد گرفتم

حس زن هیچوقت دروغ نمیگه

وقتی شک کنه یعنی حتما یه چیزی هست

چقدرررر بددددد بیشتر حواست به شوهرت باشه مشکوکه خیلی خیلی شاید با این دختر نباشه ولی ممکنه با کس ...

بابا چتونه  من برادرم شوهرم  برادرام پسر عموهام  همشون تا ۲ یا ۳ شب میمونن کاش همه مردا مثلشون بودن  اصلا کاری بدیی نمیکنن 

مهربان باش  شاید فردایی نباشد
منم زیاد گفتم به نامزد قبلیم ولی اینو یاد گرفتم حس زن هیچوقت دروغ نمیگه وقتی شک کنه یعنی حتما یه ...

یه وقتایی هم از دوست داشتن زیاد زن حساس میشه و هرچیزی رو بد برداشت میکنه، انشاالله ایشون هم همینجوری شده باشه 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز