shadow180cute مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 245 عنوان تاپیک دوستیابی اگه دوست میخواین بیاین😊🤹🏻♀️🎉🎀 220 بازدید | 18 پست اگه میخواین تو نی نی سایت دوست پیدا کنین اینجا پیام بزارین یا کاربری رو تگ کنین یا به کسایی که پیام گذاشتن درخواست دوستی بدین😁 آنارا سومانارا🍇🎉 1401/04/08 | 16:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرهستمn عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2371 کاریابی میزدی بهتر بودالان مردم به پول احتیاج دارن تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه
دخی_جهنمی عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 1549 حله😁 یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم🥲💔 دفعه بعدی که با خودم فکر کردم 😐" نه این حتما با بقیه فرق داره"😐کاش ابلفضل بزنه کمرمو از وسط دو نیم کنه تامام:/😹💔
tani_hatami عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 5597 😕 چرا باید یاد بچه کلاس اولی ها بیوفتم ؟که میان میگن با من دوست میشی؟💔😐
shadow180cute مدیر استارتر عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 245 😕 چرا باید یاد بچه کلاس اولی ها بیوفتم ؟که میان میگن با من دوست میشی؟💔😐 😂😂 آنارا سومانارا🍇🎉
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7634 😒دوستای من تا حالا کجا بودن ها!!😂 سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم:/
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99089 😂😂😂دوست یابی توسایت ببایدمن دوست همتون وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
uranus333 عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 704 حالا مردا میریزن تو تاپیک ∆ اگه ریپلای زدی یا تو تاپیکم پست گذاشتی و من جوابتو ندادم یا لایکت نکردم بدون یه جایی باهام بحثت شده و نمیخوام جوابتو بدم💅🏻 ∆
louis_pasteur عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 240 به دوستی در فضای مجازی خوشبین نیستم 😊 همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی. که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️❣️. دین من عین انسانیت است☺️👥
مهفادی عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 715 ختم دسته جمعی قرائت سوره یس هست به نیت تعجیل درفرج مولای غریبمون امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاءالله میخواهیم چهل نفر باهم توی یک روز نفری یه دونه سوره یس بخونیم هرکس مایله لایک کنه تا آخرشب فرصت هست بخونیم التماس دعای فراوان