سلام خوبی من مژه کارم و کار لیفت انجام میدم خانمای باردار با کسایی ک پریود هستن نباید لیفت مژه اینا انجام بدن چون تغیرات هورمونی دارن مانع لیفت مژه میشه
کاشت رو دقیق نمیدونم ولی خانم بار دار ندیدم بیاد کاشت بزنه
حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکرش هستم! شکرت..
عزیزم میشه جوری کاشت زد که وضو داشته باشیم؟ و اینکه هر کاشت مژه دوامش چند ماهه؟
ارع میشه وضو گرفت.
دوما هر کاشت بستگی ب دوام چسب داره ک مقاومتش چقد ولی خب ب ترمیم برسه باید بری ترمیم
حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکرش هستم! شکرت..
بستگی داره ب مدلی ک میخوای از کلاسیک 150 شرو میشه ب بالا