2789
عنوان

دعوا جنجالی

224 بازدید | 26 پست

من دیشب باشوهرم دعوامیکردیم خواهرش فهمید شوهرم یکهفته برای داداش بزرگه کارانجام میداد فقط موقع خواب میومدخونه وصبح میرف سرکار بعددوروز دنبال داداش دیگش بود .بعددوسه روز خودش کارداشته .بعددیشب باز داداش دیگش زنگ زده بیا شهرستان دیشب ساعت۱۲اومد گف میرم فردابرمبگردم .دعوامون افتاد گفتم همش ب دنبال ک و ن اون واینی فاتحه خوندم رو داداشت ..یعنی چی صبح میری آخرشب براخواب میای منم زندونی کردی نمیزاری جایی برم .بحثمون بالارفت.گفتم داداشت عرضه ندارن توهمش دنبالشونی داداشات دله ان .زنبازن وهزارحرف دیگه .بعدخواهرش اومده نون بگیره ازم دیده دعوامیکنم برگشته همه روهم شنیده ..گفتم خانوادت همه بدذاتن وهزارحرف دیگه...بعدعصرموقع اومدن شوهرم خواهرش اومد گف آشتی کردین گفتم چی گفت صداتونو شنیدم توبرداشتی گفتی خانوادت بدذاتن. حالا خداییش من برا خانوادش چیزی نگفتم اون میگه ن من شنیدم گفتی.... من برا داداشاش گفتم گفتم نه نگفتم گف چراگفتی هنوز داشت حرف میزدشوهرم اومد گف نفهمه من میدونم .بعدهم رف منم همینکه رف ب شوهرم گفتم خواهرت  گوش وایساده وشنیده رفت توخودش ..بنظرتون فرداکه خواهرش اومد بهش چی بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بخدا....حالا فردا اومد بگم اره گفتم .بعدمیگف صدای داداشم نمیومده

اصلا هیچی نگو تمومش کن به روت نیار 

کارش بد بوده گوش وایساده کار شما هم بده که میدونی تو اون خونه نباید صداتو بالا ببری همه بفهمن دشمن شاد شن

چرا به خانوادش توهین میکنی    قربون خوبیای تو 🙂درسته کارش اشتباه هست ولی توهم خیلی بد ده ...

گفتم نرو گف بتوربطی نداره .گفتم پس چرا مامانم دوماه بستری بود نزاشتی برم گفت من نمیزارم بری منم گفتم توهم حق نداری بری گف پدرسگ وفلانه منم گفتم

خدا وکیلی اگه یه هفته بری دنبال کارای خانواده ت و شوهرت اینطوری فوحش و بکشه به جون عزیزات چه کار میک ...

وقتی اجازه نمیده من برم پس چراخودش میره .من ده ساله زنشم نزاشته تای مغازه برم .ولی خودش ب دنبال رفیق وخانوادشه .مگه میشه اینجوری زندگی کرد

اصلا هیچی نگو تمومش کن به روت نیار  کارش بد بوده گوش وایساده کار شما هم بده که میدونی تو اون خ ...

اعصبانی بودم ..ولی خواهرش فردامیادفضولی  که چرافوش کاری میکردیم

بگو خواهش میکنم تو زندگی خصوصیمون دخالت نکن اونجا حریم خصوصیه ماست دیگه حرفشو نزن

اخه بزرگتره خیلی هم صمیمی بودیم الان چندوقته تصمیم گرفتم سروسنگین باشم ...روم نمیشه بهش بگم مگه غیرمستقیم بگم ..بعدم دیشب من گفتم داداشت زنبازه .اون واسه همون میخاد بدونه قضیه چیه شوهرمم گفته هیچی نگم بهشون قضیه برادرشو ....

اخه بزرگتره خیلی هم صمیمی بودیم الان چندوقته تصمیم گرفتم سروسنگین باشم ...روم نمیشه بهش بگم مگه غیرم ...

بگو عصبی بودم خیلی توضیح نده به اون ارتباطی نداره 

حد و حدود بزار که اینجوری نشه دیگه ارزش ها بمونه