2777
2789
عنوان

دعوا جنجالی

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
وقتی اجازه نمیده من برم پس چراخودش میره .من ده ساله زنشم نزاشته تای مغازه برم .ولی خودش ب دنبال رفیق ...

نه ولی خب بازم دلیل بددهنی و فوحش نمیشه خداییش 

مشکلتونو ریشه ای حل کنید الان کاملا حق به جانب اون و خانواده ش شد با این اشتباهت

بگو عصبی بودم خیلی توضیح نده به اون ارتباطی نداره  حد و حدود بزار که اینجوری نشه دیگه ارزش ها ...

اگه گف اینجوری بگم خوبه .....میگم داداشت واسم وقت نمیزاره خودتم اخلاقشومیدونی من خسته شدم بعدم تااون چیزی نگه منم که مرض ندارم فوش بدم ...بعدم توعصبانیت خیلی حرفازده میشه مگه خودتو باشوهرت کم فوش وفوشکاری کردین ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ولی خب بازم دلیل بددهنی و فوحش نمیشه خداییش  مشکلتونو ریشه ای حل کنید الان کاملا حق به جانب ...

بعدم من جیغ جیغ میکنم اونم باخونسردی وآرومی کارشوانجام میده هیچکی باورش نمیشه

امروز گفتم ن تواونجور فک میکنی نیس گفت نه من خودم شنیدم بعد شوهرم اومد اینم رفت تافردابیاد

دیوار حاشا بلند   گردن نگیر کدورت بیشتر میشه   بگو  وسط،دعوا شیرینی پخش نمکنن  

اینا ۵تابرادرن باشوهرم ..یکیشون چندسال پیش زنشوطلاق داده بعددوباره دامادشده .الانم بازنش مشکل داره میخان جدابشن .دومی هم زنش انداخته رفته .سومی هم زنشوطلاق داده .چهارمی منم .پنجمی هم دارن جدامیشن ....اخه اگه ایناخوب بودن که زندگی میکردن .بعد خواهراش میگن داداشمون خوبن زناشون بده .اخه یکی نیس بکه یک عروس بد دوتاعروس بده آخه چندتابد .پس ایرادازخودشونه ..ولی خداخیربده پدرومادرشو ادمهای خوبی هستن 

[QUOTE=242787096]آخه نمیخام دروغ هم بگم اره گفتم ولی دلم پر بوده نمیخام دیگه کشش بده [/QUOلازم نیست ...

اها باشه ولی خداکنه ادامه پیدانکنه که یک دعوای دیگه درس میشه من عصبانی ..ولی اگه ادامه پیداکنه من میرم خونه بابام خواهرا بمونن برادرا ......خسته شدم اینادیدن هرچی داداششون اذیت میکنه من تحمل میکنم هیچی نمیگم ..بعدم میگن داداشمون خوبن..ادم تای حدی صبرداره دیگه