2777
2789

نه ربطی نداره

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر ب این قضیه گیر دادی مگه میخوای جنسیت بچه های جاریت راپیشاپیش بدونی ؟این همه دوستان توی تاپیک قبلی ات گفتن ب ژن وبدن مادر مربوطه عزیزم ربط زیادی نداره فقط اینکه توی گوگل هم بزنی شکم کسی ک پسر بارداره شکمش گرد میاد جلو ولی دختر توی شکم وپهلو پخش میشه انگار 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

کاش جاریت جنسیت بچه هاشو بگه راحت شی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

استارتر جنسیت بچه های جاریت اون سه تا چی هستن دخترن یا پسر بجز الان ک بارداره؟؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزم اگه میخایی جنسیتو بفهمی ب رشد موهای بدنت نگاه کن اگه کم شده دختر زیاد شده پسر مطمين باش بهترین ...

من امکان داره این ماه حامله باشم هنوز پریم عقب نیوفتاده ولی این ماه موهای بدنم زیاد شده ممکنه حامله باشم؟