artemis4444 مدیر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 38747 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 32 پست خیلی ناراحتم خیلی دلم میخاد بمیرم همین ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه 1401/04/07 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arohii عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 737 گفتم تو این4 سال خیلی دعوا کردیم ولی نمیره نه اینطوری نگو اونم دوست داره ک ۴ سال باهات مونده خب ولی بچگانه رفتار میکنه باید باهاش صحبت کنی بگو چیزی نبوده و اینا فقط تو اوج بلوغ و بچگی دل من دنبال عشق بوده ک اونا هوس بودن و تو عشق منی
artemis4444 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 38747 نه اینطوری نگو اونم دوست داره ک ۴ سال باهات مونده خب ولی بچگانه رفتار میکنه باید باهاش صحبت کنی بگو ... همش ی بهونه جدید میگیره میگ چون اینجور بودی منم باید بکنم مساوی بشیم و باید کارما باشه تقاصشو بدی موهای سفیدم واس خاطر توعه خدا ن این دنیا ن اون دنیا نبخشه و. . ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
arohii عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 737 همش ی بهونه جدید میگیره میگ چون اینجور بودی منم باید بکنم مساوی بشیم و باید کارما باشه تقاصشو ... ای وای چقدر روش تأثیر گذاشته بگو بهت خیانت کردم مگبگو عزیزم من بیشتر فک میکنم کارای خودت رو میخوای اینجوری توجیه کنی توجیه منطقی ام نیس بگو میخوای منم ایکار کنم ایجوری منطقیه ایجوری مساوی میشیم