2777
2789
همشون همینن گلم خودتو اذیت نکن مال منم همش ناراحتم میکنه ولی از خدا تحمل میخوام قدرت تحمل خیلی خوبه

اره ولی ن 4سال همش هرچی بخاد بگ درسته چوابشو میدم ولی امروز حوصله جوابم نداشتم.. مهم حرفاییه ک زده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته حالا پشیمون میشه نگران نباش گلم ناراحت نباش فداتشم

اینک بهت بگ عقلم هنوزم میگ باهات ازدواج نکنم ولی قلبم پیروزه و قلبم کارش دلسوزیه دیگ 

هیچوقت اولینا فراموش نمیشن منم فراموش نمیکنم پیگیرشونم هستم چون بی معرفت نیستم توام حق دخالت نداری چون اولینت من نبودم حتی چنتا زن گرفتم و هرکارکردم 

با این حرفا میتونی بازم باهاش ادامه بدی؟ 

خب چی گفته بهت؟؟

بهت بگ عقلم هنوزم میگ باهات ازدواج نکنم ولی قلبم پیروزه و قلبم کارش دلسوزیه دیگ 

هیچوقت اولینا فراموش نمیشن منم فراموش نمیکنم پیگیرشونم هستم چون بی معرفت نیستم توام حق دخالت نداری چون اولینت من نبودم حتی چنتا زن گرفتم و هرکارکردم 

اینک بهت بگ عقلم هنوزم میگ باهات ازدواج نکنم ولی قلبم پیروزه و قلبم کارش دلسوزیه دیگ  هیچوقت ا ...

واااا بگو کسی ک میخا زن بگیره ها دیگ ب کس دیگ فک نمیکنه بگو خیانته  عزیز من محلش نده تا خودش پشیمون شه

واااا بگو کسی ک میخا زن بگیره ها دیگ ب کس دیگ فک نمیکنه بگو خیانته  عزیز من محلش نده تا خودش پش ...

همشم بخاطر چیه چون قبلا عاشق شدم 

چ ربطی داره بگو الان ترو دوس دارم همه  خب تو بچگی یبارو دل میبندن اونی ک الان دوس دارم و عشق وا ...

تقصیرخودمه ک گذشتمو گفتم باید دروغ میگفتم تا میشدم ادم خوب 

تقصیرخودمه ک گذشتمو گفتم باید دروغ میگفتم تا میشدم ادم خوب 

همینو بهش بگو ' بگو حتما باید دروغ میگفتم 

بگو عزیزم بچه ک نیسیم میخوایم یه عمر باهم با عشق زندگی کنیم نباید به این چیزای  ک گذشته دیگ توجه کرد تموم شده رفته

گفتم تو این4 سال خیلی دعوا کردیم ولی نمیره 

بزار کنار اصن اهمیت نده بش ب خانوادت بگو نمیخام بگو دفعه دیگه دور ورم ببینمت گزارشت میدم پلیس ک واسع ایجاد مزاحمت بگیرننت همین