2789
یچیزی ینی حالت فک تغیر کرد ؟  

دماغم تپل بود لاغر تر شد و خوش فرم . صورتمم گرد بود و لپی که زاویه دار و خوش حالت شد اگه میخای عکس میزارم ببین 

لطفا برای شادی روح خواهرم سحر صلوات بفرست ❤️🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید چون شوهرم چند بار یکی دیگه رو ترجیح داد اینطور شدم...همشون هم چشم و ابرو مشکی بودن..از اون روز ...

ای بابا مردا که همشون همینن من صد برابر از شوهرم سرم اما مرتب در حال کوبیدن اعتماد به نفسمه امشب برگشته میگه چشات کوچیکه...البته منم نامردی نکردم گفتم تازه کورم هستم اگه نبودم که تو رو انتخاب نمی کردم پفیوز

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔

اینم مماخ منه  

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
من مژه گزاشتم بازم بهم نمیومد منم زشتم حتی با آرایش اصلا از قیافم راضی نیستم😤😣

فک میکنی عزیزمم 

عکستو ببینم

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
یه پسر پزشکی تو فامیلامونه بعد گفت میخوام زن بگیرم گفتیم چه زنی میخوای گفت از اینا که یه ذره ابرو ک ...

واقعا سلیقه ایه.انقدر زن  دیدم خوشگل و زیبا یعنی من که زنم محوش میشم‌ چه برسه به مرد ولی شوهرش دوسش نداره یا خیانت میکنه.

من خودم خوشگل نیستم به شدت فکر میکنم زشتم. اما خداییش شوهرم همش میگه خوشگلی.انقدرم دوسم داره.تو کل فامیل زبانزده. بعضی وقتا میگم واقعا از چی من خوشش اومده؟دیوونست که آنقدر منو دوس داره.اخه من چی دارم  

البته فقط تو دلم میگم به روی خودم نمیارم.فکر کنم دچار یه مریضی چیزی شدم

چ مماخی ❤️‍🔥دکترت کی بوده 

دکتر اسلامی جو

اینم مماخ منه    

اووو چ دماغ ناااازی😍

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

🤣🤣

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*