2789
اووو چ دماغ ناااازی😍

مرسی  

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تنها عضو صورتم که زشت نیست دماغمه 😂

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

من تنها عضو صورتم که زشت نیست دماغمه 😂

من لاغر شدم دماغم خیلی بزرگ میزنم تو چشم میخندم حس میکنم همش دماغم 😑

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
مرسی    

کاش دماغ منم اینجوری بود😍

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
منم شبیه توام ولی راضیم  فقط یه کوچولو با بینیم مشکل دارم😂

چونم زاویه دارع با خط گونه هم دارم خوشم میاد از این تقریبا مث علی بلاگر تو اینستا 

منم مشکل دارم باهاش منتظرم 18سالم بشه عملش کنم خودم دارم پول جمع میکنم امروز ثبت نام کردم ی کار آنلاین  حقوق ب کارم بستگی داره فک کردم سر کاریه ولی راست بود💔🤦🏻‍♀️

ادب نشانهِ ترس نیست 🌵🤍
کاش دماغ منم اینجوری بود😍

میتونی عزیزمم عمل کن اصلانم سخت نیس😍

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
من هستم

باز خوش بحالتون فقط زشتتید من چی بگم که یه چاق زشتم 

خدا نکرده قیافه نداده حداقل یه هیکلی بده اونم داغونه لامصب 

خلاصه که نه قیافه نه هیکل نه اعتماد بنفس نه کس و کار و خانواده خدا هیچی بهم نداده کلا محروم فقط خدارو شکر سلامتی داده که اونم داره هر روز کمتر میشه صفرامو در آوردم کلیم درد گرفته چن روزه دندونامم که نگم....😣😣😣

نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست😊
به مماخ تونم نرسیدم 🤧🤧

عزیزمممم

من لاغر شدم دماغم خیلی بزرگ میزنم تو چشم میخندم حس میکنم همش دماغم 😑

عمل کن، فقط یه تیکست که😂

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

میتونی عزیزمم عمل کن اصلانم سخت نیس😍

اخه شوهرم نمی‌زارن اون ب کنار مامانم کلا نمی‌زارن میگه بری عمل کنی دیگه بگه من نیستی🙁

اخه شوهرم نمی‌زارن اون ب کنار مامانم کلا نمی‌زارن میگه بری عمل کنی دیگه بگه من نیستی🙁

اخخخ  

عمل کن، فقط یه تیکست که😂

اخه شوهرم نمی‌زارن اون ب کنار مامانم کلا نمی‌زارن میگه بری عمل کنی دیگه بگه من نیستی🙁 تازه دماغم گوشتیه شنیدم عملش خوب نمیشه گوشتیا

زشت اونیکه میره ابرو فیبروز و تتو میکنه 

زشت اونیکه که لب و گونه پروتز میکنه

زشت اونیکه ناخن میکاره و موهای رنگ شده اشو بیرون میزاره شلوار جروواجر میپوشه و مانتوش نصف کمرشم نیست

از درونشم فقط بدی میباره؟

متوجه شدید زشت کیه🙂

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍