2777
2789
عنوان

واکسن ۶سالگی

378 بازدید | 24 پست

بچه هامن پنجشنبه تولدپسرمه بعدالان زنگ زدمعلم مدرسشون گف پرونده پسرت ناقصه زودترواکسنشوبزن تاازثبت نام جانمونی‌حپ.حالاخیلی نگرانم دست پسرم دردبگیره و تو تولدش بهش خوش نگذره چیکارکنم

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
پسر من هم تب کرد هم بازوش قرمز و ورم کرد 

چندروزدردداشت؟

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروزدردداشت؟

تا یه هفته جاش کبود بود شایدم بد تزریق کردن براش ممنکه برا شما اینطوری نباشه 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
تا یه هفته جاش کبود بود شایدم بد تزریق کردن براش ممنکه برا شما اینطوری نباشه 

ان شالله عزیزم ممنون

@خزان_نارنجی  

سلام سمیزاجون توواکسن بچه هاتوزدی؟

@خزان_نارنجی     سلام سمیزاجون توواکسن بچه هاتوزدی؟

سلام عشقم خوبی؟

اتفاقا همین امروز صبح زدن واکسن😁

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

صبر کن شنبه ببر شنبم چون دستشون درد میگیره.گناه داره تولدش خراب میشه.

به مدرسه هم بگو شنبه میزنم میارم کارت واکسنو براتون

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

صبر کن شنبه ببر شنبم چون دستشون درد میگیره.گناه داره تولدش خراب میشه. به مدرسه هم بگو شنبه میزنم می ...

عزیزم منم صب زدم .اخه مدرسه کف پروندشون ناقصه هرچه زودترتکمیل کن ک ازثبت نام جانمونه.بچه هات درچه حالن؟

عزیزم منم صب زدم .اخه مدرسه کف پروندشون ناقصه هرچه زودترتکمیل کن ک ازثبت نام جانمونه.بچه هات درچه حا ...

عه؟

کاش صبر میکردن تا شنبه.

بد نیستن.استامینوفن دادم درد دارن هی دادو بیداد میکنن آی😂

عه؟ کاش صبر میکردن تا شنبه. بد نیستن.استامینوفن دادم درد دارن هی دادو بیداد میکنن آی😂

من تولدشوانداختم شنبه.ن طفلی پسرمن دستش قد گردوشده ولی میگه عالیم.درصورتی ک میبینم دستشوحرکت نمیده دستموبهش میزنم دستشوعقب میکشه

من تولدشوانداختم شنبه.ن طفلی پسرمن دستش قد گردوشده ولی میگه عالیم.درصورتی ک میبینم دستشوحرکت نمیده د ...

عزیزم پسر تو برعکس پسرای منه میخواد قوی نشون بده خودشو

عزیزم پسر تو برعکس پسرای منه میخواد قوی نشون بده خودشو

اره دقیقا الان گف آی رفتم پیشش میگ دردم قابل تحمله سوپرایزموکنسل نکن😂😂

اره دقیقا الان گف آی رفتم پیشش میگ دردم قابل تحمله سوپرایزموکنسل نکن😂😂

ای جان .حالا پسرای من دائم دارن غر میزنن😂

ای جان .حالا پسرای من دائم دارن غر میزنن😂

الهی طفلکا.نه پسرمن کلا خیلی صبوره‌.سمیرامیگم من پسرموبردم حموم امروزاشکالی نداره،