1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 عنوان واکسن ۶سالگی 378 بازدید | 24 پست بچه هامن پنجشنبه تولدپسرمه بعدالان زنگ زدمعلم مدرسشون گف پرونده پسرت ناقصه زودترواکسنشوبزن تاازثبت نام جانمونیحپ.حالاخیلی نگرانم دست پسرم دردبگیره و تو تولدش بهش خوش نگذره چیکارکنم عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒 1401/04/07 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درخششش عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2616 پسر من هم تب کرد هم بازوش قرمز و ورم کرد از تو نوشتن قدغن گلایه کردن قدغن عطر خوش زن قدغن تو قدغن من قدغن
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 پسر من هم تب کرد هم بازوش قرمز و ورم کرد چندروزدردداشت؟ عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
درخششش عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2616 چندروزدردداشت؟ تا یه هفته جاش کبود بود شایدم بد تزریق کردن براش ممنکه برا شما اینطوری نباشه از تو نوشتن قدغن گلایه کردن قدغن عطر خوش زن قدغن تو قدغن من قدغن
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 تا یه هفته جاش کبود بود شایدم بد تزریق کردن براش ممنکه برا شما اینطوری نباشه ان شالله عزیزم ممنون عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 @خزان_نارنجی سلام سمیزاجون توواکسن بچه هاتوزدی؟ عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48622 @خزان_نارنجی سلام سمیزاجون توواکسن بچه هاتوزدی؟ سلام عشقم خوبی؟اتفاقا همین امروز صبح زدن واکسن😁 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48622 صبر کن شنبه ببر شنبم چون دستشون درد میگیره.گناه داره تولدش خراب میشه.به مدرسه هم بگو شنبه میزنم میارم کارت واکسنو براتون 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 صبر کن شنبه ببر شنبم چون دستشون درد میگیره.گناه داره تولدش خراب میشه. به مدرسه هم بگو شنبه میزنم می ... عزیزم منم صب زدم .اخه مدرسه کف پروندشون ناقصه هرچه زودترتکمیل کن ک ازثبت نام جانمونه.بچه هات درچه حالن؟ عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48622 عزیزم منم صب زدم .اخه مدرسه کف پروندشون ناقصه هرچه زودترتکمیل کن ک ازثبت نام جانمونه.بچه هات درچه حا ... عه؟کاش صبر میکردن تا شنبه.بد نیستن.استامینوفن دادم درد دارن هی دادو بیداد میکنن آی😂 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 عه؟ کاش صبر میکردن تا شنبه. بد نیستن.استامینوفن دادم درد دارن هی دادو بیداد میکنن آی😂 من تولدشوانداختم شنبه.ن طفلی پسرمن دستش قد گردوشده ولی میگه عالیم.درصورتی ک میبینم دستشوحرکت نمیده دستموبهش میزنم دستشوعقب میکشه عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48622 من تولدشوانداختم شنبه.ن طفلی پسرمن دستش قد گردوشده ولی میگه عالیم.درصورتی ک میبینم دستشوحرکت نمیده د ... عزیزم پسر تو برعکس پسرای منه میخواد قوی نشون بده خودشو 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 عزیزم پسر تو برعکس پسرای منه میخواد قوی نشون بده خودشو اره دقیقا الان گف آی رفتم پیشش میگ دردم قابل تحمله سوپرایزموکنسل نکن😂😂 عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48622 اره دقیقا الان گف آی رفتم پیشش میگ دردم قابل تحمله سوپرایزموکنسل نکن😂😂 ای جان .حالا پسرای من دائم دارن غر میزنن😂 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 ای جان .حالا پسرای من دائم دارن غر میزنن😂 الهی طفلکا.نه پسرمن کلا خیلی صبوره.سمیرامیگم من پسرموبردم حموم امروزاشکالی نداره، عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒