1375shabnan مدیر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 عنوان واکسن ۶سالگی | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 24 پست بچه هامن پنجشنبه تولدپسرمه بعدالان زنگ زدمعلم مدرسشون گف پرونده پسرت ناقصه زودترواکسنشوبزن تاازثبت نام جانمونیحپ.حالاخیلی نگرانم دست پسرم دردبگیره و تو تولدش بهش خوش نگذره چیکارکنم عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒 1401/04/07 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48841 الهی طفلکا.نه پسرمن کلا خیلی صبوره.سمیرامیگم من پسرموبردم حموم امروزاشکالی نداره، کاش نمیبردی .نمیدونم ولی اگه یادت باشه واکسن های ۱۸ ماهگی و ۶ ماهگی و ...میگفتن دوروز نبرید حموم.حالا حوله گرم بزار امروز.وای شبنم خییلی دستشون درد میکنه بچه های من اصلا هیچ کاری نمیتونن بکنن امروز 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 کاش نمیبردی .نمیدونم ولی اگه یادت باشه واکسن های ۱۸ ماهگی و ۶ ماهگی و ...میگفتن دوروز نبرید حموم. ح ... اره پسرمنم اصن دستشوتکون نمیدهوای سمیرایه وقت کاری نشه.اخه بهداشت ک ب من چیزی نگف عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48841 اره پسرمنم اصن دستشوتکون نمیدهوای سمیرایه وقت کاری نشه.اخه بهداشت ک ب من چیزی نگف بهداشت به منم نگفت .منم بر اساس واکسن بچگیاشون گفتم نه ان شاءالله چیزی نمیشه فقط حوله گرم یادت نره امروز 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 بهداشت به منم نگفت .منم بر اساس واکسن بچگیاشون گفتم نه ان شاءالله چیزی نمیشه فقط حوله گرم یادت نره ا ... باشه عزیزم ممنون😘😘😘 عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 بهداشت به منم نگفت .منم بر اساس واکسن بچگیاشون گفتم نه ان شاءالله چیزی نمیشه فقط حوله گرم یادت نره ا ... سمیراکل ماهیچه پسرمن قرمزشده پسرای توهم قرمزوسفت شده جاش؟ عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48841 سمیراکل ماهیچه پسرمن قرمزشده پسرای توهم قرمزوسفت شده جاش؟ ارههه .قررمزه.معلوم نیس چی زدن به این طفلیا 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 ارههه .قررمزه.معلوم نیس چی زدن به این طفلیا بخدا😭😭😏چقدحوله رونگه دارم؟ عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48841 باشه عزیزم ممنون😘😘😘 قربونت😘 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 48841 بخدا😭😭😏چقدحوله رونگه دارم؟ تا وقتی خنک شه.چندبار تکرار کن هی داغش کن بزار تا خنک بشه حوله 💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛
1375shabnan مدیر استارتر عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 765 تا وقتی خنک شه.چندبار تکرار کن هی داغش کن بزار تا خنک بشه حوله مرسی عزیزم عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒