2777
2789
عنوان

واکسن ۶سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 24 پست
الهی طفلکا.نه پسرمن کلا خیلی صبوره‌.سمیرامیگم من پسرموبردم حموم امروزاشکالی نداره،

کاش نمیبردی .نمیدونم ولی اگه یادت باشه واکسن های ۱۸ ماهگی و ۶ ماهگی و ...میگفتن دوروز نبرید حموم.

حالا حوله گرم بزار امروز.

وای شبنم خییلی دستشون درد میکنه بچه های من اصلا هیچ کاری نمیتونن بکنن امروز

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

کاش نمیبردی .نمیدونم ولی اگه یادت باشه واکسن های ۱۸ ماهگی و ۶ ماهگی و ...میگفتن دوروز نبرید حموم. ح ...

اره پسرمنم اصن دستشوتکون نمیده‌وای سمیرایه وقت کاری نشه.اخه بهداشت ک ب من چیزی نگف

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسرمنم اصن دستشوتکون نمیده‌وای سمیرایه وقت کاری نشه.اخه بهداشت ک ب من چیزی نگف

بهداشت به منم نگفت .منم بر اساس واکسن بچگیاشون گفتم نه ان شاءالله چیزی نمیشه فقط حوله گرم یادت نره امروز

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بهداشت به منم نگفت .منم بر اساس واکسن بچگیاشون گفتم نه ان شاءالله چیزی نمیشه فقط حوله گرم یادت نره ا ...

باشه عزیزم ممنون😘😘😘

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
بهداشت به منم نگفت .منم بر اساس واکسن بچگیاشون گفتم نه ان شاءالله چیزی نمیشه فقط حوله گرم یادت نره ا ...

سمیراکل ماهیچه پسرمن قرمزشده پسرای توهم قرمزوسفت شده جاش؟

سمیراکل ماهیچه پسرمن قرمزشده پسرای توهم قرمزوسفت شده جاش؟

ارههه .قررمزه.معلوم نیس چی زدن به این طفلیا

ارههه .قررمزه.معلوم نیس چی زدن به این طفلیا

بخدا😭😭😏چقدحوله رونگه دارم؟

تا وقتی خنک شه.چندبار تکرار کن هی داغش کن بزار تا خنک بشه حوله

مرسی عزیزم