بچه که بودم انقدر انیمیشن بامبی رو دوست داشتم که هیچ کس اجازه نداشت بیتا صدام کنه و همه رو مجبور کرده بودم بامبی صدام کنن خلاصه که هنوز که هنوزه خیلیا بهم میگن بامبی😂و اسم کاربریمم به خاطر همونه 😍
خدا میدونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو میفهمید
من که رمانای پگاه و زینب ایلخانی و مریم ریاحی رو دوست دارم
مرتضی مودب پورم اولین بار می خوام بخونم
بچه که بودم انقدر انیمیشن بامبی رو دوست داشتم که هیچ کس اجازه نداشت بیتا صدام کنه و همه رو مجبور کرده بودم بامبی صدام کنن خلاصه که هنوز که هنوزه خیلیا بهم میگن بامبی😂و اسم کاربریمم به خاطر همونه 😍
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن
ممنوع نیستن... دوست ندارن دیگ بنویسن... یاسمین..گندم..شیرین..دریا...عسل...پریچهر...شاهکار مودب پور یاسمین هست من با خوندنش حس میکردم کنار تک تک اون شخصیت ها دارم نفس میکشم
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
نوجوان بودم زیاد میخوندم الان راستش یادم نیست.فقط یکی از رمان هاش و یادمه اسم یکی از شخصیتهاش اردلان بود داستانش اینقدر غمگین بود که تا مدتها روحیمو بهم ریخت...
چراااا ؟ من که رمانای پگاه و زینب ایلخانی و مریم ریاحی رو دوست دارم مرتضی مودب پورم اولین بار می خ ...
زینب ایلخانی عالیه
پگاه رو هم دوست داشتم
پاورقی زندگی رو بخون دو جلده
نویسندش فکر کنم نوشته بود پریبانو
خدا میدونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو میفهمید
یادش بخیر دوران نوجوونی چند تا کتابهاش را خوندم الان فقط گندم را یادمه
قشنگ بود ؟
شنیدم پریچهر و گندمش خوبه
چرا عزیزم ممنوع هستن و به همین دلیل به اسم خانمشون ماندانا معین یا همون ماندانا مودب پور چاپ میشه کتاباشون
یادش بخیر دوران نوجوونی چند تا کتابهاش را خوندم الان فقط گندم را یادمه
خواهرم خیلی رمانشو دوست داشت ولی من هیچی از گندم نفهمیدم
میگن خیلی غمگین مینویسه ولی اصلا جالب نیست 😕