من 6ساله که باردار نمیشم ، اسفند دکتر افلاطونیان برام ای وی اف کرد که منفی شد مجددا تحت نظر دکتر دیگه هستم که دوماه پیش بهم قرص اووبوست داد و 5خردا د هم که روز سوم اتمام آخرین پریودم بود رفتم عکس رنگی،که دکتر گفت تخمدان سمت راست مشکلی نداره و باید 23پریود میشدم که از روز سوم پریود که درمان اصلیم شروع میشد باید قرص و روز 15امپول می زدم و اینکه همیشه پریودهام منظم بوده ولی این دفعه الان روز 16 ام هست که تاخیر داشته بی بی چک منفی بود و روز نهم تاخیر پریود از هم منفی شد،دیشب لک بینی داشتم همراه با درد تخمدان چپ که فکر کردم و پریود شدم ولی همون لک بود و دیگه هیچ...واقعا سردرگم هستم نمی دونن چیکار کنم ،می سه لطفا راهنمایی کنید ....و سنم هم 40
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تلفنی هم نمیتونید باهاش صحبت کنید؟ جایگزین توی بیمارستانی که هست معرفی نکرده؟
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
[QUOTE=242739700]تلفنی هم نمیتونید باهاش صحبت کنید؟ جایگزین توی بیمارستانی که هست معرفی نکرده؟[/QUOTEنه دکتر ارجمندی میگن دکتر خیلی خوبیه یزد ،ولی متاسفانه بیشتر مواقع نیستند
و اینکه همیشه زمان پریود 6روزه بود که آخرین دفعه که می خواستم برم عکس رنگی 4 روزه شد
نمیدونم گلم ان شاءالله که مشکلی نباشه
اگر صلاح میدونی یه سونوگرافی برو شاید دلیلش چیز دیگه ای غیر از موضوع بارداری باشه.
ان شاءالله بخیر بگذره و بزودی باردار بشی🌸
[QUOTE=242739700]تلفنی هم نمیتونید باهاش صحبت کنید؟ جایگزین توی بیمارستانی که هست معرفی نکرده؟[/QUOT ...
بله درک میکنم این سردرگمی وقت سفر رفتن پزشکا خیلی بده