2777
2789
عنوان

راهنمایی

107 بازدید | 8 پست

سلام 

من 6ساله که باردار نمیشم ، اسفند دکتر افلاطونیان برام ای وی اف کرد که منفی شد مجددا تحت نظر دکتر دیگه هستم که دوماه پیش بهم قرص اووبوست داد و 5خردا د هم که روز سوم اتمام آخرین پریودم بود رفتم عکس رنگی،که دکتر گفت تخمدان سمت راست مشکلی نداره و باید 23پریود میشدم که  از روز سوم پریود که درمان اصلیم شروع میشد باید قرص و روز 15امپول می زدم و اینکه همیشه پریودهام منظم بوده ولی این دفعه الان روز 16 ام هست که تاخیر داشته بی بی چک منفی بود و روز نهم تاخیر پریود از هم منفی شد،دیشب لک بینی داشتم همراه با درد تخمدان چپ که فکر کردم و پریود شدم ولی همون لک بود و دیگه هیچ...واقعا سردرگم هستم نمی دونن چیکار کنم ،می سه لطفا راهنمایی کنید ....و سنم هم 40

عزیزم پزشک چی میگه درباره علت تاخیر؟ 

بخاطر قرصهایی که جدید داده نیست؟

دوره هاتون ۲۴ روزه هست که ۲۳خرداد منتظر بودی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم‌متاسفانه مسافرته،

تلفنی هم نمیتونید باهاش صحبت کنید؟ جایگزین توی بیمارستانی که هست معرفی نکرده؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم پزشک چی میگه درباره علت تاخیر؟  بخاطر قرصهایی که جدید داده نیست؟ دوره هاتون ۲۴ روزه هست ...

و اینکه همیشه زمان پریود 6روزه بود که آخرین دفعه که می خواستم برم عکس رنگی 4 روزه شد

[QUOTE=242739700]تلفنی هم نمیتونید باهاش صحبت کنید؟ جایگزین توی بیمارستانی که هست معرفی نکرده؟[/QUOTEنه دکتر ارجمندی میگن دکتر خیلی خوبیه  یزد ،ولی متاسفانه بیشتر مواقع نیستند

و اینکه همیشه زمان پریود 6روزه بود که آخرین دفعه که می خواستم برم عکس رنگی 4 روزه شد

نمیدونم گلم ان شاءالله که مشکلی نباشه

اگر صلاح میدونی یه سونوگرافی برو شاید دلیلش چیز دیگه ای غیر از موضوع بارداری باشه. 

ان شاءالله بخیر بگذره و بزودی باردار بشی🌸

[QUOTE=242739700]تلفنی هم نمیتونید باهاش صحبت کنید؟ جایگزین توی بیمارستانی که هست معرفی نکرده؟[/QUOT ...

بله درک میکنم این سردرگمی وقت سفر رفتن پزشکا خیلی بده